(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö vetovastuuseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt siivousalan asiakasyrityksellemme Tampereelle palvelupäällikköä vetovastuuseen.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta siivousalalta. Palvelupäällikkönä toimisit johdon oikeana kätenä. Aikaisempi kokemus myös henkilöstö-, markkinointi- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa.

Työtehtävät painottuvat suurimmaksi osin henkilöstöasioihin, mutta lisäksi palvelupäällikkö tarvittaessa myös perehdyttää ja kouluttaa työntekijöitä.

Työ edellyttää hakijalta B-ajokorttia, oma auto on myös eduksi. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työntekijä rekrytoituu suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme tarjoaa viihtyisän työyhteisön, monipuoliset työtehtävät sekä kattavat henkilöstöedut. Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.