(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Vantaalle, Kiinteistöhuolto Kirvesniemi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy on Vantaan alueella toimiva kiinteistöpalvelualan perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1987. Yrityksen toiminta alkoi Tikkurilasta, jossa se tälläkin hetkellä sijaitsee. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja tällä hetkellä Kirvesniemi palvelee Tikkurilan lisäksi myös Koivukylän ja Korson alueilla sekä Pakkalan ja Kartanonkosken alueilla. Kirvesniemi työllistää noin 30 kiinteistöhuollon, talotekniikan, siivouksen ja asiakaspalvelun ammattilaista.

 

 

Etsimme nyt Kiinteistöhuolto Kirvesniemelle ammattitaitoista ja kehittämishaluista

 

 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

 

Vantaalle johtamaan, suunnittelemaan ja kehittämään yrityksen kiinteistönhuollon, siivouksen ja tukipalveluiden toimintoja. Tehtävä on uusi, ja valittu henkilö pääsee vahvasti kehittämään ja järkeistämään yrityksen operatiivisia toimintoja eteenpäin entistä vahvemmiksi. Palvelupäällikkö toimii suoraan Toimitusjohtajan alaisuudessa.

 

Vastuualueet: Palvelupäällikön vastuulla on huolehtia yrityksen operatiivisen toiminnan sujuvuudesta kokonaisvaltaisesti. Palvelupäällikkö osallistuu henkilöstön ja työmenetelmien resursointiin ja kehittämiseen tiimissä. Hän toimii yhteydessä asiakkaiden suuntaan ja huolehtii, että esimerkiksi reklamaatiot käsitellään tehokkaasti sekä valvoo työn laatua. Palvelupäällikkö huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Hän hoitaa hankinnat ja osallistuu tarvittaessa myös vaativimpiin korjaus- ja huoltotöihin.

 

Edellytykset: Sopivalla hakijalla tulisi olla kokemusta kiinteistöalasta ja esimiestehtävistä sekä mielellään jokin soveltuva tutkinto suoritettuna. Ymmärrys kiinteistötekniikasta, ylläpitosiivouksen perusteistä sekä KIPA- työehtosopimuksesta ovat myös pakollisia tehtävässä. B- ajokortti on myös pakollinen, C- ajokortista sekä työturvallisuus- tulityö- ja ensiapukoulutuksista on etua.

 

Etsimme tehtävään vastuullista ja kehittämismyönteistä, kokenutta kiinteistöalan osaajaa, joka viihtyy vastuullisissa esimiestehtävissä ja haluaa näyttää kykynsä tässä uudessa tehtävässä. Hyviä ominaisuuksia tehtävään ovat myös hyvät organisointitaidot, asiakaslähtöisyys, paineensietokyky, tuloksellisuus sekä joustavuus. Kiinteistöhuolto Kirvesniemessä työt tehdään hyvässä yhteishengessä, osana erittäin ammattitaitoista porukkaa.

 

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy hoitaa tämän rekrytoinnin yhteistyössä Adeccon kanssa, ja valittu työntekijä tulee työllistymään Kiinteistöhuolto Kirvesniemelle vakituiseksi ja kokoaikaiseksi työntekijäksi.

 

Hae tähän tehtävään hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Täytä hakemus, sekä muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Haku on auki vain 1.4.2019 asti, joten haethan paikkaa hyvissä ajoin. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR- konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.