(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Vanhusten palvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Tervetuloa Espoon sairaalaan palvelupäälliköksi!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017.

Olemme vahvasti edistämässä ikääntyneiden kotona pärjäämistä aktiivisella kuntoutuksella ja viemällä hoitoa myös sairaalan seinien ulkopuolelle. Toimimme tiiviissä yhteistyössä HUS Jorvin sairaalan kanssa. Kaikki tukipalvelumme hankitaan HUS:n toimialoilta tai liikelaitoksilta.

Palvelupäällikkönä vastaat tukipalveluiden toiminnallisesta, laadullisesta ja taloudellisesta toteutumisesta sekä palveluiden kehittämisestä yhteistyössä HUS:n toimijoiden kanssa. Vedät sopimusneuvotteluita sairaalan johtoryhmän ja juristitiimin tuella. Johdat sairaalan keskitettyä henkilöstöresurssia yhdessä osastonhoitajan kanssa ja toimit lähiesimiehenä yhteiskäyttöiselle henkilöstölle. Palvelupäällikkönä kuulut Espoon sairaalan johtoryhmään ja olet mukana huipputiimissämme laatimassa strategiaa ja kehittämässä koko hoitoketjun toimintaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla.

Työpaikan nimi: Vanhusten palvelut, Espoon sairaala
Työaika: 36 h 45 min/viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään riittävää sairaalatoiminnan tuntemusta, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia, vahvaa taloudellista ymmärrystä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tavoitteellinen, systemaattinen ja määrätietoinen työotteesi varmistaa tehtävässä onnistumisen. Teknologian kehityksen tuntemus on eduksi lähitulevaisuuden haasteisiin varautumisessa.

Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot