(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö vammais- ja perhepalvelut
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Toimintamme kasvaessa haemme nyt dynaamiseen ja menestyvään joukkoomme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

kotiin tuottaviin palveluihin ammatillisiin vammais- ja perhepalveluihin.

Tehtävässäsi vastaat Kotipalvelu Mehiläisen kotiin tuotettavista vammais- ja perhepalveluiden kokonaisvaltaisesta tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä esimiehen, kollegoiden ja tiimisi tuen avulla. Tehtävässä korostuu tiimin vetämisen taito, sosiaali- ja terveyspalvelualan sekä sosiaali- ja hoivapalveluiden monipuolinen tuntemus. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien palveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys huomioon ottaen. Kotipalvelu Mehiläinen Oy toimii useiden kuntien yhteistyökumppanina tarjoten mm. vammais-, perhe- sekä henkilöstöpalveluita palveluseteliasiakkaille sekä ostopalveluasiakkaille. Tarjoamme palveluita myös yrityksille sekä yksityisasiakkaille.

Palvelupäällikkö toimii vammais- ja perhepalveluiden hallinnon tiimin vetäjänä sekä toimii hoitohenkilökunnan esimiehenä, joka osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa hoitajien työskentelyä. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta myynnillisiin tehtäviin. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien palvelun laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi, palveluiden kehittäminen ja myyntityö sekä aktiivinen yhteydenpito julkisen ja yksityisen sektorin asiakasyksikköihin ja -organisaatioihin.

Sinulta odotamme:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (sosiaali- ja terveysalan tutkinto katsotaan eduksi)
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta tiimin vetämisestä
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä
- Sosiaali- ja terveysalan monipuolista tuntemusta
- Vankkaa kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä laajojen ja moninaisten projektien läpiviemiseksi.
- Kokemusta yhteistyöstä tai työskentelystä kuntasektorin eri tahojen kanssa
- Matkustusvalmiutta valtakunnallisesti

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.mehilainen.fi/kotipalvelu

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelujohtaja Toni Haapamäki soittoaikoina ti 29.10.2019 klo 9-11 ja pe 1.11.2019 klo 9-11 numerosta 0403530989 tai sähköpostilla toni.haapamaki@mehilainen.fi.