(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, tutkimusrahoituksen palvelut
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Tutkimuspalvelut toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja. Tutkimuspalvelut edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

 

Haemme tutkimuspalveluihin PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tutkimusrahoituksen palveluista.

Palvelupäällikkönä vastaat tutkimusrahoituksen haun palveluista yliopiston tutkijoille, hakutuen linjauksista ja toiminnan kehittämisestä. Tehtäväkenttääsi kuuluu kansallisten ja kansainvälisten rahoittajien rahoitusinstrumentit sekä yliopiston kilpaillun tutkimusrahoituksen strategioiden valmistelu yhteistyössä muiden tutkimuspalveluiden yksiköiden kanssa. Toimit vastuualueesi asiantuntijana yliopiston johdolle. Teet yhteistyötä myös kotimaisten ja ulkomaisten sidosryhmien ja kumppanien kanssa. Palvelupäällikkö toimii asiantuntijoiden esimiehenä ja raportoi tutkimuspalveluiden kehitysjohtajalle.

Palvelupäällikön tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tohtorin tutkinto. Tehtävät edellyttävät kokemusta tutkimusorganisaatioista ja tutkimusrahoituksen hakutuesta, käytännössä osoitettua johtamistaitoa sekä itsenäistä, aktiivista ja haasteita pelkäämätöntä työotetta. Arvostamme myös kykyäsi kehittää toimintoja ”out of the box”- periaatteella. Yliopiston toimintaympäristö, kansainväliset sekä kotimaiset rahoittajat ja rahoitusinstrumentit ovat sinulle tuttuja ja neuvottelet, esiinnyt ja kirjoitat luontevasti sekä suomeksi ja englanniksi. Erityisen vaikutuksen meihin teet hyvillä yhteistyötaidoillasi sekä kyvylläsi johtaa ja ohjata alaisiasi itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Meillä sinua odottavat monipuoliset ja haastavat tehtävät uusimman tutkimuksen parissa kansainvälisessä työyhteisössä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä muut ison organisaation edut, kuten joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme Hae paikkaa -linkistä viimeistään 23.3.2018. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ritva Dammert, 02941 22292, ritva.dammert@helsinki.fi