(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Turkuun
Siskon Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Siskon Siivouksen puhtauden erikoisjoukot etsivät nyt uuteen Turun toimipisteeseen Palvelupäällikköä vastaamaan Turun alueen palvelutoiminnastamme

Uuden toimipisteemme Palvelupäällikkönä vastaat toiminnan starttaamisesta Turun alueella tuottamiemme siivouspalveluiden osalta. Uusi toimipisteemme lähtee niin sanotusti Nollasta liikkeelle ja aluksi työnkuva painottuu uuden pisteen käynnistykseen liittyviin monipuolisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi rekrytointiin, asiakaskohteiden startteihin, perehdytykseen, toiminnan ja työtehtävien organisointiin, sekä hyvien asiakassuhteiden luontiin, unohtamatta yritysmielikuvan ja palveluittemme markkinointia. Alkuvaiheen jälkeen pääset keskittymään enemmän toiminnan johtamiseen ja organisoimiseen, työvuorojen suunnitteluun ja esimiestyöhön, sekä palveluittemme myyntiin ja toimintamme kehitykseen. Palvelupäällikkönä toimit osana valtakunnallista Siskon Siivouksen yli 30 toimihenkilön ja noin 450 työntekijän palvelutiimiä ja raportoit oman alueesi tuloksesta vastaavana henkilönä suoraan toimitusjohtajallemme Terhille.

Toivomme Sinulta aikaisempaa kokemusta alan tehtävien parista, innostunutta asennetta ja itsenäistä otetta, sekä hyviä organisointikykyjä ja selkeää näkemystä uuden toimipisteemme starttaamiseen. Olet innostunut ja aktiivinen persoona, joka tietää, että uuden toimialueen palveluiden startti vaatii paljon töitä, hyviä asiakaskohtaamisia, aktiivista myyntiä ja innovatiivista ajattelutapaa ja markkinointia. Edellytämme sinulta vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä B-ajokorttia. Eduksesi katsomme kokemuksen myynnillisistä rooleista, uuden toiminnan starttaamisesta sekä esimiestyöskentelystä. Siivousalan palvelutehtävissä toimiessasi on tärkeää, että olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen persoona, joka osaa luoda hyviä suhteita niin asiakkaisiin ja yhteistyöverkostoihin, kuin omiinkin työntekijöihin ja organisaatioon.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja palkitsevan työn siivousalan edelleen kasvavan ja innovatiivisen toimijan joukoissa. Haluamme erottautua ennen kaikkea laadukkaana toimijana, puhtauspalveluiden erikoisjoukkoina, jotka tuovat iloa asiakkaittemme arkeen puhtaan, hygieenisen ja turvallisen työympäristön kautta ja odotamme, että myös sinä jaat tämän visiomme! Työaikasi sijoittuvat joustavasti arkipäiviin, pääasiassa klo 8-16 välille. Tehtävän palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä palkkausmallista ja hyvistä eduista. Lupaamme innostuneen, palveluiden kehittämisestä kiinnostuneen ja kokeneen tiimimme tuen, iloiset työkaverit, hyvät työkalut ja ennen kaikkea ihanat asiakkaat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018 mennessä osoitteessa www.siskonsiivous.fi . Tarvittaessa lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Anssi Säkö p. 0408386770. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä alkaa / täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, haethan siis nopeasti.

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy, johon kuuluu kaksi yritystä, koteja palveleva Toimiva koti ja yritysten palveluihin keskittynyt Siskon Siivous. Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan erikoisosaamista. Rekrytoimme riveihimme alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 500 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on 10M€. Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinusta on kiva herätä aamulla töihin.

Me haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä!