(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
  Haemme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa palvelupäällikköä vastaamaan Eilakaislan Turun ja Oulun aluetoimistojen operatiivisesta toiminnasta, tulosyksikön johtamisesta ja tuloksesta.

Tehtäviisi kuuluu 

Huolehdit asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehityksestä, uusasiakashankinnasta, myynnin kehittämisestä ja johtamisesta omalla alueellasi sekä palvelutuotannosta. Vastaat oman tulosyksikkösi budjetoinnista, toiminnansuunnittelusta ja tavoitteiden asetannasta. Toimit motivoivana ja sparraavana esimiehenä tiimisi konsulteille, tiiminvetäjälle sekä yhteyspäälliköille. Lisäksi huolehdit toimiston arjen sujuvuudesta. Otat omatoimisesti roolia myös alueen palvelutuotannon laadun varmistamisessa ja kehittämisessä.

Toivomme sinulta

Kokemusta tulosvastuullisesta palveluliiketoiminnan johtamisesta. Aikaisempiesimieskokemus, vahva kaupallinen näkemys ja myynnillisyys sekä erinomaisetvuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot ovat avainasemassa tehtävässäonnistumiselle. Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa,motivoidut myynnillisessä roolissa ja pyrit omalla panoksellasi varmistamaankorkeimman mahdollisen asiakastyytyväisyyden. Sinulla on jo hyvät verkostot erityisestiTurun talousalueella ja haluat syventää verkostojasi myös tulevaisuudessa. Kommunikoitsujuvasti suomeksi ja englanniksi esiintymistilanteissa sekä myöskirjallisesti. Esimiehenä johdat keskeltä – näytät esimerkkiä, kannustat, käytvuoropuhelua ja osallistut aktiivisesti tiimisi päivittäisentyöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle

vakituisen haastavan ja samalla palkitsevan työn hyvämaineisessayrityksessä – osaavan ja aikaansaavan henkilöstön- ja monipuolisten palveluidenparissa. Tarjolla erinomaisen hyvät mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaayrityksen kasvuun.   Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Tom Kaisla p. 030 60900, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.