Palvelupäällikkö, Tunstall Oy
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tunstallin tarina alkoi vuonna 1957, kahden henkilön perustaessa pienen TV- ja radioliikkeen. Tämä pieni myymälä on nyt kasvanut maailman johtavaksi hoito- ja hoivaratkaisujen tuottajaksi. Suomessa Tunstall on toiminut lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Tunstallin tavoitteena on kehittää hyvinvointiteknologiaa ja teknisiä palveluita yhteiskuntamme iäkkäiden sekä pitkäaikaissairaiden elämän parantamiseksi.  Yli 60 vuoden kokemuksella Tunstallin teknologiaa on integroitu asuntoihin, terveyssektorille sekä sosiaalipalveluihin maailmanlaajuisesti. Jos sytyt merkityksellisestä työstä asiakkuuksien parissa, tämä tehtävä on sinulle!

 

 

Etsimme nyt Tunstallille

 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan asiakastyytyväisyydestä sekä asiakaskehityksestä.

 

Etsimällämme henkilöllä on proaktiivinen työskentelyote sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa. Luonteeltasi olet energinen ja haluat kehittää asiakkuuksiasi aktiivisesti. Et tyydy olemassa olevaan vaan haluat haastaa, kehittää ja parantaa tekemistä niin, että asiakas saa aidosti toimialan parasta palvelua.

 

Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hoitaminen, kasvattaminen ja kehittäminen. Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista asiakasyhteydenpitoa erilaisin tavoin. Tapaat asiakkaitasi kasvotusten ja toki myös etänä. Pidät asiakkaisiisi yhteyttä myös puhelimitse ja sähköpostitse. Vastuullesi kuuluu useita asiakkuuksia sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, joten organisointitaitosi ovat loistavat ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia. Kuukausitasolla olet muutaman päivän reissun päällä, joten sinulla on valmius matkustaa, muutoin työskentelypisteesi on Vantaalla ja osittainen etätyö on mahdollista.

 

Edellytämme ymmärrystä palveluliiketoiminnasta, kokemusta projektien vetämisestä sekä soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen koulutus). Kokemus myynnillisestä roolista on ehdottomasti eduksesi. Työskentelytyylisi on itseohjautuva ja järjestelmällinen. Tehtävässäsi raportoit Tunstall Oy:n toimitusjohtajalle.

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavat työkaverit. Tunstallin henkilöstöedut ovat kattavat (mm. laajennettu työterveyshuolto, lounas- ja liikuntaetu, sekä mahdollisuus auton käyttöetuun). Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Tunstallin kumppanina, ja tehtävässä työllistyt suoraan Tunstallin omaan organisaatioon. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi alla olevasta linkistä, emme valitettavasti voi ottaa vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä turhaan odottele hakuajan päättymistä. Lisätietoja sinulle antaa Katriina Rantanen p. 050 4777 966 arkisin klo 9-11 välisenä aikana.

 

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384418
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa