Palvelupäällikkö Traficomin tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi.

Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Baronan palvelukeskus Espanjan Fuengirolassa työllistää jo yli 220 asiakaspalvelualan osaavaa asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista.

Haemme nyt Fuengirolan palvelukeskuksen dynaamiseen työyhteisöömme kokenutta palvelupäällikköä vastaamaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin neuvontapalveluiden tuottamisesta.

Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Virasto edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Se tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Työssäsi olet vastuussa n.40 henkilön yksikön palveluntuotannon johtamisesta asiakassopimuksen mukaisesti. Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun tuottaminen valitun strategian mukaisesti sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluvat olennaisesti työnkuvaan. Vastaat työssäsi yksikön resursoinnista, laadusta ja tehokkuudesta. Asiakaskokemuksen johdonmukainen kehittäminen on myös olennainen osa työnkuvaasi.

Asiakaspalvelumaailmassa ei ole koskaan valmista, joten hakemallamme palvelupäälliköllä on myös hyvä ote strategiseen muutosjohtamiseen sekä yhteisesti sovittujen toimintamallien ja prosessien käyttöönottamiseen. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä osa-alueena palvelupäällikön tehtävässä on valmentaa omia ryhmäesimiehiä omassa arjen työssä ja tarvittaessa olla auttamassa erilaisissa yksikön HR-tehtävissä.

Oletko sinä etsimämme esimiestyön konkari joukkoomme?

Espanjan toimipisteemme johtoryhmän jäsenenä odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta ja näyttöä liiketoimintayksikön tuloksellisesta johtamisesta sekä palveluntuotannon kehittämisestä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet. Olet aidosti kiinnostunut ja sinulla on myös kokemusta erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisesta. Erilaisten mittareiden seuraaminen ja raportointi on osa vahvuuksiasi. Olet tottunut johtamaan innostavasti ja myönteisesti esimiesalaisia ja isoja ryhmiä. Omaat tehokkaat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja koet valmentavan johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen sydämen asiaksi.

Toimintamme koostuu suomalaisten yritysten ulkoistetuista asiakaspalvelu- ja myyntitiimeistä, joita johdetaan Baronan esimiesten johdolla. Traficomin tiimiläiset työskentelevät pääasiassa arkipäivisin puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Miksi Fuengirolaan ja Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä ja osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Huomioithan, että työskentelemme paikallisen työlainsäädännön piirissä ja noudatamme palkkauksessa paikallista contact center-alan työehtosopimusta.

Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset", jonka löydät täältä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään.

Hakuaika päättyy 6.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelukeskuspäällikkö Janne Westman ti 24.11. klo 16-17 ja ti 1.12. klo 16-17 (Suomen aikaan) välisenä aikana puhelimitse +34 64 7777 825. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot