(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, tilahallinta- ja suunnittelu
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ tilahallinta- ja suunnitteluyksikköömme Pitäjänmäelle, Helsinkiin.


ISS:n tilahallinta- ja suunnittelupalvelut tuottaa työympäristökehityksen asiantuntijapalveluita. Luomme asiakasorganisaatioille toimivia ja tuottavia toimintaympäristöjä, jotka tukevat työn tekoa ja organisaation muuttuvia tarpeita ja tavoitteita. Olemme tukena organisaatioiden toimintaympäristöjen jatkuvassa ylläpidossa sekä tarjoamme joustavaa ja nopeaa palvelua haastavissakin muutostilanteissa.


Tehtävässäsi johdat työympäristön kehittämisen projekteja ISS Palveluiden merkittävissä kansainvälisissä asiakkuuksissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa ja luotte yhdessä ratkaisuja toimivaan arkeen ja työympäristön viihtyisyyteen. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä omalle tilahallinta- ja suunnittelijatiimillesi ohjaten ja johtaen heidän työtään.


Sinulla on kokemusta työympäristöjen kehittämisestä ja suunnittelusta sekä tehtävään sopiva koulutus (sisustusarkkitehti tai vastaava. Arvostamme erityisesti kokemusta pääkonttoritason kiinteistöjen kehittämisestä. Tunnet ja ymmärrät tilahallintajärjestelmiä entuudestaan. Olet taitava asiakassuhteiden ylläpitäjä ja kehittäjä ja omaat myynti- ja markkinointihenkisyyttä. Työkieliäsi ovat sujuvan suomen lisäksi englanti. Tiimin ohjaaminen ja motivoiminen on sinulle mielellään entuudestaan tuttua ja nautit sen lisäksi tulosvastuullisesta ja itsenäisestä työroolista, jossa pääset vaikuttamaan valtakunnallisesti asiakkaidemme viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin.


Tarjoamme sinulle osaavan ja asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen organisaation tuen sekä runsaasti kiinnostavia projekteja toimialan näköalapaikalla!


Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Koikkalainen 6.11.2018 12–14 välisenä aikana 050-5667172.


Täytä oheisen linkin kautta sähköinen hakemuksesi heti tai viimeistään 11.11.2018. Liitä mukaan myös CV.