(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Telian yritysasiakaspalvelutiimiin
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys. Tehtävämme on rakentaa tulevaisuuden työelämää kehittämällä henkilöstöön ja työhön liittyviä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Baronalla on viisi omaa palvelukeskusta, joista toiseksi suurin on Joensuussa. Työllistämme Joensuussa yli 120 asiakaspalvelualan ammattilaista. Toimintamme koostuu suomalaisten yritysten ulkoistetuista asiakaspalvelu- ja myyntitiimeistä sekä back office-tiimeistä, joissa palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti ja chatin kautta.

Haemme nyt Joensuun Tiedepuiston dynaamiseen työyhteisöömme palvelupäällikköä vastaamaan Telialle tuotettavasta yritysasiakaspalvelukokonaisuudesta.

Mitä palvelupäällikön rooliin kuuluu?

Palvelupäällikkönä toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Työssä olet tulosvastuussa 35 hengen asiakaspalveluyksikön toiminnasta sekä asiakkuudesta asiakassopimuksen mukaisesti. Tuet, sparraat ja valmennat esimiehiä siten, että he yhdessä tiimiensä kanssa onnistuvat saavuttamaan heille asetetut määrälliset ja laadulliset tavoitteet. Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun kehittäminen valitun strategian mukaisesti sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluvat olennaisesti työnkuvaan.

Onnistuneiden asiakaskohtaamisten takana on tyytyväiset ja hyvin johdetut työntekijät. Haluammekin joukkoomme positiivisen ja jämäkän ihmisten johtajan, jolla on kokemusta palvelukeskusympäristöstä ja valmentavasta johtamisesta. Uskot yhdessä tekemisen voimaan ja haluat olla rakentamassa työyhteisöä, jossa tavoitellaan hymyssä suin ennätyksiä ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Vahvuutesi on tavoitteellinen työskentely erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa. Yksi Telian yritysasiakaspalvelutiimeistä toimii Kuusamossa, joten etäjohtamisen taidot ovat hyödyksi tässä tehtävässä.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä tuloksellisesta palvelujohtamisesta, asiakasrajapinnassa työskentelystä ja esimiesten johtamisesta. Pystyt luontevasti työskentelemään suullisesti ja kirjallisesti myös englannin kielellä.

Miksi Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä. Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Tutustu Baronaan sekä palvelukeskuksiimme sivuiltamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Hakuaika päättyy 5.8.2018, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Lauri Piik puhelimitse arkisin klo 12-13, 040 653 0380. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuuksia vastata tiedusteluihin sähköpostitse.