(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Tampere
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme IT-alan palvelupäällikköä Tampereen toimipisteelle räätälöityjen ohjelmistojen ylläpitopalveluiden pariin. Tarjoamme haastavan tehtävän ylläpitotiimin kehitys- ja vetovastuussa.

Miksi töihin Cinialle Tampereelle?

Meillä on Tampereella noin viidenkymmenen ohjelmistoalan ammattilaisen tiimi, joka odottaa joukkoonsa yhtä uutta, mukavaa ja pätevää palvelupäällikköä. Tiimistä löytyy runsas joukko alan konkareita, jotka selvittävät kaikki eteen tulevat haasteet, sekä myös nuoria lahjakkuuksia, joilla on tuoreet opinnot ja valtava halu oppia lisää. 

Tällä hetkellä työskentelemme melkein kaikki etänä ja työt sujuvat hyvin. Etätiimipalavereiden ja etäpikkujoulujen jälkeen odotamme kuitenkin myös sitä, että pääsemme välillä toimistolle viettämään kakkukahvitteluita ja skumppahetkiä ihan livenä. Juhlinnan aihetta nimittäin on, sillä liiketoimintamme kasvaa mukavasti korona-ajasta huolimatta ja projekteissa ja palveluissa asiat etenevät hyvin.

Uutena ylläpidoista vastaavana palvelupäällikkönä pääset yhdistämään eri asiakkaille tarjottavia ylläpitopalveluita yhden sateenvarjon alle. Kehität ja implementoit yhteiset prosessit ja mallit mm. valiten parhaiten sopivia käytäntöjä. Pääset myös kasvattamaan ylläpitotiimiämme, kun otamme lisää palveluita hoitaaksemme.

Etumme ja työvälineemme ovat hyviä. Käytössämme on Edenredin lounasetukortti ja samaan korttiin ladataan myös virike-etuja, joilla voit käydä harrastuksissa, museoissa, leffassa jne. Toimistomme on hyvien liikenneyhteyksien päässä Ratinan kauppakeskuksen lähellä.  Muita etuja ovat mm. kattava sairaskuluvakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu.

Millaista henkilöä haemme?

Ideaalihakija tähän tehtävään on henkilö, jolla on kokemusta:
  • ylläpitopalveluiden palvelupäällikkyydestä IT-alalla
  • asiakasräätälöidyistä ohjelmistoista
  • prosessien kehittämisestä
  • asiakasrajapinnassa työskentelemisestä

Tehtävässä menestyminen ja kehittyminen edellyttää monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista ja monen erilaisen pallon ilmassa pitämistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä luoda hyvää me-henkeä ja yhteiseen maaliin puhaltamista niin oman tiimin kuin asiakkaidenkin kesken.

Toivomme, että ymmärrät perusteet modernista sovelluskehityksestä, sen menetelmistä, kehitystyökaluista ja web-/pilviteknologioista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot ja kyky hallita useita rinnakkaisia tehtäväkokonaisuuksia. 

Ideaalihakija on toiminut jo aiemmin räätälöityjen ohjelmistojen ylläpitopalveluiden vetäjänä ja osaa hyödyntää sujuvasti yleisesti käytettyjä menetelmiä ja työkaluja.

Eduksi on myös, jos olet suorittanut palvelunhallintaan liittyviä sertifiointikoulutuksia ja/tai sertifikaatteja.

Hae tehtävää heti

Tutustu Ciniaan työnantajana osoitteessa https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/rekry ja lähetä hakemus. Kerro hakemuksessasi vahvuutesi tehtävää ajatellen, palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee (p. 050 387 2925, etunimi.sukunimi@cinia.fi). Läppärini on välipäivien ajan lepäämässä, mutta puhelimella saat minut kiinni silloinkin. Haku päättyy viimeistään 31.1.2021 tai oikean henkilön löydyttyä.


P.s. Mikäli kiinnostuit Ciniasta, olet IT-alan ammattilainen, mutta et ole palvelupäällikkö, niin mailaa, soita tai jätä avoin hakemus osoitteeseen https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/avoin-hakemus-tampere 

Haemme aktiivisesti myös ohjelmistokehittäjiä, arkkitehteja, projektipäällikköä ja ratkaisumyyjää.