(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Asiakkaamme on keskisuuri hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. Haemme nyt asiakkaallemme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hoivapalveluiden päivittäisestä organisoinnista yhdessä palvelukoordinaattorin kanssa sekä myynnistä ja toteutuksesta nykyisen palvelupäällikön siirtyessä uusiin työhaasteisiin.

Arvostamme kotihoidon kokemusta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan AMK-tasoinen sairaanhoitajan tutkinto sekä esimieskoulutus. Edellytämme lisäksi kokemusta hoivapalveluiden parissa työskentelystä. Odotamme valittavalta henkilöltä liiketoimintalähtöistä, asiakaspalveluhenkistä ja tavoitteellista toimintatapaa, toimialan palveluiden ja verkostojen tuntemusta sekä intoa tarttua haasteisiin ja rohkeutta kehittämiseen. 

Palvelupäällikkö tekee aktiivista yhteistyötä henkilöstön kanssa ja hoiva- ja terveysyksiköiden sekä kodin kanssa. Toimit myös tiimin esimiehenä ja tarvittaessa osallistut käytännön työhön osana työnkuvaasi. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat henkilöstön motivointi, työvuorojen suunnittelu yhdessä palvelukoordinaattorin kanssa ja asiakaskäyntien varmistaminen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pystyt omalla panoksella vaikuttamaan ansiotasoosi. Tässä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään ja kehittymään!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=346 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle HR-konsultti Elisa Häklille arkisin klo 8-16, p. 044 740 4502.Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi