(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Asiakkaamme on kotimainen ja paikallinen kotipalvelun toimija, jonka arvoina on ihmisläheinen, turvallinen ja paikallinen toimintatapa. 

Haemme nyt asiakkaamme tiimiin innostunutta ja asiakassuuntautunutta esimiestä Tampereen seudulle

PALVELUPÄÄLLIKÖKSI.

Palvelupäällikkönä toimit eri asiakkaiden yhteyshenkilönä ja huolehdit asiakassuhteiden toimivuudesta. Toimit sparraajana ja motivoivana esimiehenä tiimeille sekä huolehdit arjen sujuvuudesta myös osallistumalla käytännön työhön. Lisäksi osallistut  myös yrityksen kehittämiseen ja uusasiakashankintaan. 

Asiakkaamme toivoo sinulta hoiva-alan, mieluiten sairaanhoitajan, kokemusta. Aikaisempi esimieskokemus, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat  tehtävässä onnistumista. Esimiehenä näytät esimerkkiä omalla toiminnallasi ja  kannustat sekä käyt aktiivista vuoropuhelua samalla, kun osallistut  tiimisi päivittäiseen työskentelyyn.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle haastavan ja samalla palkitsevan työn hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä sekä  monipuolisen tehtäväkuvan. Saat myös mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa yrityksen kasvuun sekä voit vaikuttaa myös ansiotasoosi kannustinjärjestelmän kautta.

Jos asiakkaamme ja heidän tarjoamansa tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.