(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Asiakkaamme on keskisuuri hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. Haemme nyt heidän kasvavaan joukkoonsa

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hoivapalveluiden myynnistä ja toteutuksesta.

Arvostamme kotihoidon kokemusta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan AMK-tasoinen sairaanhoitajan tutkinto sekä esimieskoulutus. Edellytämme lisäksi kokemusta hoivapalveluiden parissa työskentelystä. Odotamme valittavalta henkilöltä liiketoimintalähtöistä, asiakaspalveluhenkistä ja tavoitteellista toimintatapaa, toimialan palveluiden ja verkostojen tuntemusta sekä intoa tarttua haasteisiin ja rohkeutta kehittämiseen. 

Palvelupäällikkö tekee aktiivista yhteistyötä eri tahojen, kuten hoiva- ja terveysyksiköiden sekä kodin kanssa. Toimit myös tiimin esimiehenä ja tarvittaessa osallistut käytännön työhön osana työnkuvaasi. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu henkilöstön motivointi, työvuorojen suunnittelu yhdessä työvuorosuunnittelijan kanssa ja laadun varmistaminen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pystyt omalla panoksella vaikuttamaan ansiotasoosi. Tässä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään ja kehittymään!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera pikimmiten, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.