(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Talouspalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme Talouspalveluihin palvelupäällikköä johtamaan ja kehittämään Talouspalvelujen kirjanpito ja myynti -vastuualueen toimintaa ketterästi.

Palvelupäällikkönä toimit vastuualueen esimiehenä.
Vastaat kirjanpito-, tilinpäätös- ja myyntilaskupalvelujen tuottamisesta kaupungin sisäisille asiakkaille ja vastaat prosesseista, kehittämisestä, ohjeistuksesta sekä koulutuksesta kokonaisvaltaisesti.
Tehtäviin kuuluu myös oman vastuualueen toiminnan, talouden, henkilöstövoimavaran sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien ja viestinnän hallinta asetettujen tavoitteiden mukaisesti yhdessä talouspalvelujen muiden vastuualueiden kanssa. Teet yhteistyötä myös kaikkien toimialojen ja muiden sisäisiä palveluja tuottavien yksiköiden kanssa

Johdat omalla esimerkilläsi noin 38 henkilön joukkoa, olet esiintymistaitoinen kustannustarkka ammattilainen, sekä hahmotat laajat kokonaisuudet. Digitalisaatio, nykyaikaiset tietojärjestelmät sekä toiminnan tehostaminen ovat tuttuja sinulle etkä vierasta robotiikan hyödyntämistä tehtävien automatisoinnissa. Suoria työnjohdollisia alaisia palvelupäälliköllä on 5.

Etsimällämme palvelupäälliköllä on taustaa mm. keskisuuresta tai suuresta yrityksestä/organisaatiosta talouspalvelujen kaikissa prosesseissa, mutta erityisesti kirjanpidon ja myynnin prosessien tiimoilta. Etsimällämme henkilöllä on kehittämismyönteinen ja kustannustehokas työote sekä innostunut ote kehittämiseen.

Haastattelut järjestetään viikolla 11 ja 12. Haastatteluun valituille tulee erillinen kutsu.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään erityisesti kirjauksesta maksuun prosessin tuntemusta sekä kokemusta esimiestyöstä.

Arvostamme kokemusta kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen mallilla (Lean), asiakaspalveluasennetta, kumppanuuteen perustuvaa verkostomaista työskentelytapaa sekä näyttöä onnistuneesta toiminnan ja prosessien kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta.

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat elinkeino ja kaupunkikehitys, hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous.