(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, taloushallinto
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Palvelupäällikkö, taloushallinto

Organisaation esittely

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) tuottaa talous- ja henkilöstöpalveluja n. 650 ammattilaisen voimin valtionhallinnon eri organisaatioille. Palvelemme myös n. 73 000 yksittäistä palkansaajaa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 51,3 miljoonaa euroa ja lisäksi käytettiin kehittämiseen erillismäärärahaa 5,3 milj.€.

Työssämme on tärkeää palveluhenkisyys, yhteistyö, tehokkaat digitaaliset prosessit ja tuottavuuden parantaminen. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ja tarjoamme sujuvia ja laadukkaita palveluja.

Toimipaikkamme ovat Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa. Lisäksi tilapäisiä toimipisteitä on mm. Helsingissä.

Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kuvaus

Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus uusien toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Meille on tärkeää osaamisen kehittäminen, työn laadukkuus ja hyvä työilmapiiri. Sinulta toivomme palveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, nopeaa oppimiskykyä ja muutosvalmiutta.

Vastaat palvelukeskuksen taloushallinnon tuotantoprosessien ohjauksesta ja kehittämisestä. Voit toimia myös tuotantoprosessien kehityshankkeissa hankepäällikkönä tai asiantuntijana eri työryhmissä. Teet aktiivisesti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja pidät virastomme ajan tasalla tuotantoprosessin asiakas- ja kehitystarpeista. Projektit ovat pääosin valtionhallinnon tasoisia.

Tehtäviisi kuuluu myös tuotantoprosessin johtaminen ja takaat toiminnallasi prosessille hyvät toimintaedellytykset ja lopputuloksen.

Vastaat myös oman prosessisi osaamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa.

Osallistut myös sopimuskäsittelyyn sisällön ja hinnoittelun valmistelun tiimoilta.
 

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).  Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa

Hakijalta odotamme

-    vahvaa asiantuntijaosaamista taloushallinnosta
-    johtamiskokemusta kehittämisestä, työyhteisöistä tai projekteista
-    tietojärjestelmien ja näiden toimintamallien hyvää tuntemusta
-    erittäin hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
-    ylempää korkeakoulututkintoa

Sinulle eduksi on liiketoimintaperiaatteiden ja hankintaprosessin hallinta, perehtyneisyys valtionhallintoon ja sen rakenteisiin. Pystyt työskentelemään sujuvasti myös englanninkielellä sekä sinulla on näyttöjä strategisen ja taktisen tason kehittämis- ja suunnittelutehtävistä

Olet luonnollisesti henkilö joka halua kehittyä ja oppia uutta. Voit myös sitoutua arvoihimme minä osaa, minä palvelen, me onnistumme yhdessä.
 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.9.2019

tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kuukautta.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 19.7.2019 16:15

ID: 28-693-2019

Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, kirjaamo
PL 49
80101 Joensuu

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä sijoittuu Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 12 (4105,27 euroa/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutuvuuteen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa (palvelussuhteen alkaessa 15 %). 

Edut

Tarjoamme itsenäiset ja vastuulliset tehtävät, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vireässä työyhteisössä. Työn etuina tarjoamme mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuudet, lounastuen sopimusravintoloissa, kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Mikael Mantila
Palvelujohtaja
02955 62675
etunimi.sukunimi@palkeet.fi

 

Työpaikan tiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka
PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10)
13101  Hämeenlinna

tai

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu
PL 49 (Kauppakatu 40)
80101 Joensuu