(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, talous- ja toiminnanohjausjärjestelmät
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Tietotekniikkatiimimme vastaa tietotekniikkapalveluiden ja infrastruktuurin tarjoamisesta laitoksen työntekijöille ja sidosryhmille, järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaidemme käyttöön. Haemme tiimiimme vahvistusta talous- ja toiminnanohjausjärjestelmistä vastaavasta palvelupäälliköstä.

Palvelupäällikkö, talous- ja toiminnanohjausjärjestelmät

• On vastuualueensa palveluiden tekninen vastuuhenkilö ja toimii teknisenä asiantuntijana järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa.
• Osallistuu teknisessä avainroolissa toiminnanohjauksen ja taloushallinnan uudistamisprojektiin määrittelyvaiheesta uuden järjestelmäkokonaisuuden käyttöönottoon.
• Toimii yhteistyössä järjestelmien omistajien ja käyttäjien kanssa järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa. Fasilitoi käyttäjäryhmän toimintaa ja vastaa käyttäjäpalautteen keräämisestä, ongelmatilanteiden analysoinnista, kehitystarpeiden priorisoinnista ja kehityssuunnitelmien tekemistä yhdessä käyttäjäryhmän kanssa.
• Vastaa toimittajan kanssa sovittujen ylläpito- ja tukipalveluiden toteutumisesta sekä kehittää palveluhallinnan toimintatapoja yhdessä toimittajien kanssa. Tilaa järjestelmään liittyvät kehitystyöt ja valvoo niiden edistymistä, suunnittelee ja toteuttaa muutosten testauksen ja käyttöönoton.
• Toimii projektipäällikkönä järjestelmäkehitysprojekteissa ja osallistuu projektihallinnan toimintatapojen kehittämiseen.
• Huolehtii järjestelmien tietoturvasta ja -suojasta, vastaa järjestelmäarkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen dokumentoinnista.

Odotamme

Tehtävän hoito edellyttää vahvaa tietojärjestelmäosaamista sekä käytännön kokemustaustaa järjestelmäkehityksestä ja palveluhallinnasta vastuullisessa roolissa.

Toivomme, että Sinulla on käytännön osaamista erityisesti toiminnanohjauksen ja talouden hallinnan ratkaisuista. Talousosaaminen sekä taloushallinnan prosessien tuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta Microsoft-pohjaisten ratkaisujen (esimerkiksi Dynamics AX, ESB, SQL Server) hyödyntämisestä. Käytännön kokemus pilvipalveluista sekä SaaS-palveluiden käyttöönotosta katsotaan eduksi. Myös hyvä tietoturvaosaaminen on tehtävässä välttämätöntä.

Odotamme lisäksi, että olet yhteistyökykyinen ja palveluorientoitunut, ymmärrät käyttäjien tarpeita ja toimit sujuvasti tekniikan edustajana myös ei-teknisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme

Palvelupäällikön tehtävä tarjoaa Sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä sekä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää laitostamme. Lisäksi rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa syksyllä 2018 mahdollisimman pian. Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 7.10.2018 osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Mäkipää (mikko.makipaa@ttl.fi, p. 030 474 3026).