(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Taksi Helsingille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille laadun PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Metsälään vanhempainvapaa sijaisuuteen. Työsuhde on määräaikainen alkaen marraskuun aikana 2018 ja jatkuu vähintään keväälle 2020 asti. Mahdollisuus jatkosopimukseen kuitenkin on olemassa.
 
Toivomme sinulta:
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK tason koulutus ja muutaman vuoden monipuolinen kokemus työhön soveltuvista tehtävistä. Tärkeää on, että sinulta löytyy taksialan tai esim. logistiikan puolelta ymmärrystä ennestään. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvää esimieskokemusta ja ymmärrät laatujärjestelmien sekä reklamaatioprosessin tärkeyden.
 
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on itsenäinen ja tarpeen vaatiessa jämäkkä ote työhön. Omaat myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Arvostamme kokemusta johtoryhmätyöskentelystä ja koulutuksien järjestämisestä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.
 
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:
 
Laadun ylläpito, kehittäminen ja kouluttaminen                                                                                        
Taksiliikenteen kentän ohjaus
Esimiestyöskentely
Oman liiketoiminnan osalta budjetointi ja liiketoimintasuunnitelmien teko
Reklamaatioprosessista vastaaminen
 
Taksi Helsinki tarjoaa mukavat ja innostuneet työkaverit, kiinnostavan työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman taksiyhtiön toimintaa ja laatua.
 
Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme heti haastattelut! Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoive. Haku päättyy 7.10.2018. Mahdollisia l isäkysymyksiä voit esittää Susanne Gustafssonille puh. 050 444 4471 arkisin klo 9-15 tai susanne.gustafsson@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Laatupäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanne Gustafsson


Toimipaikka:  VANTAA