(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, suun terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Työavain 2-171-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 23.03.2018 kello 15:45
Espoon suun terveydenhuolto, Kamreerintie 2 A 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Suun terveydenhuolto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tehtävän kuvaus: Haemme ammattitaitoista ja innostavaa palvelupäällikköä suun terveydenhuollon tiimiin.

Suun terveydenhuollon palvelupäällikkönä vastaat palveluyksikön toiminnan sujuvuudesta ja kehittämisestä, tuloksellisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Johdat ammattilaisten työtä innostavasti, vastaat palvelualueen taloudesta ja kehität palveluprosesseja suun terveydenhuollon strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Innostavalla johtamistavallasi saat kannustettua työntekijät hyviin suorituksiin.

Palvelupäällikkönä osallistut johtoryhmän jäsenenä suun terveydenhuollon toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen, arviointiin ja tiedottamiseen.
Suun terveydenhuollon johtamisessa ja strategisessa kehittämisessä toimit tiiviissä yhteistyössä johtavan ylihammaslääkärin sekä suun terveydenhuollon johdon tuen kanssa. Vastuullasi on osa suun terveydenhuollon 25 miljoonan euron budjetista.

Palvelupäällikkönä hallitset laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on kyky ja halu toimia muutosten keskellä ja olla itse niiden aktiivinen toteuttaja. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Tärkeä osa työtäsi on lähiesimiesten kannustava johtaminen. Suun terveydenhuollon johtoryhmän jäsenenä osallistut aktiivisesti koko palvelualueen kehittämiseen. Voit myös halutessasi ilmoittaa palkkatoivomuksesi hakemuksessasi. Työ voi alkaa 7.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 13 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimus:  soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme johtamiskokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä. Emme edellytä suun terveydenhuollon kokemusta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 4009,37 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikko

Lisätietoja tehtävästä
johtava ylihammaslääkäri Heli Yli-Knuuttila
046 877 26 27