Palvelupäällikkö, Solo Sokos Hotel Torni, Tampere
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on Tribuutti Tampereelle. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtovat tarinat ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Grill it! ravintola keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Hotellissa toimii myös tunnelmallisten vanhojen veturitallien sydämessä Paja kongressikeskus, joka mahdollistaa jopa 700 hengen tilaisuudet.

Haemme nyt salin palvelupäälliköitä työskentelemään Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellimme ravintoloissa, Moro Sky Bar ja Grill It! sekä Paja kongressikeskuksessa.

Palvelupäällikön tehtävissä vastaat työvuoron toiminnasta ja varmistat tiimin onnistumisen. Työssäsi onnellistat asiakkaitamme ja luot ainutlaatuisia elämyksiä yhdessä vuorossa olevan tiimin kanssa. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Aikaisempi kokemus ravintola-alan työtehtävistä sekä esimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin ja pubeihin. Kokemuksen karttuessa sinun on mahdollista laajentamaan osaamistasi myös muihin ravintoloihimme Tampereella.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä sekä osa-aikaiseen että kokoaikaiseen työsuhteeseen, 90 tunnista 112,5 tuntiin / 3 vko jakso.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kankaanpää, 050 63816, mikko.kankaanpaa@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 3.10.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-TORNI-TAMPERE/Palvelupllikk--Solo-Sokos-Hotel-Torni--Tampere_R-9447

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494833
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere