Palvelupäällikkö Sokos Hotel Royal Vaasa
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Oletko etsimämme ravintola-alan ammattilainen?

Haemme nyt Sokotelille  ravintolan palvelupäälliköitä  työskentelemään Original Sokos Hotel Royal Vaasan ravintoloissa. Työssäsi palvelupäällikkönä vastaat työvuoron operatiivisesta toiminnasta ja toimit esimiehenä vuorossa oleville työntekijöille.  Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa. Sokotelilla olemme yhtä perhettä ja tarjoamme kaikki työtunnit omille työntekijöillemme.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Hyvä asiakaskokemus ovat sinulle sydämen asia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet hallitsemaan useita eri toimintoja yhtäaikaisesti. Olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Sinulta löytyy hygieniapassi.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 112,5 h / 3 vko jakso.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 6.8.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa AJ Rauhala, Eezyn rekrytoija.

045 674 2867

aj.rauhala@eezy.fi

Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477354
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjanmaa