(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Riihimäelle
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haluatko mukaan menestystarinaan?

Haemme nyt Riihimäelle vanhempainvapaan sijaisuuteen palvelupäällikköä

Palvelupäällikkönä pääset johtamaan viisihenkistä tiimiä ja jatkamaan omaa menestymistäsi työuralla täyden palvelun pankissa. Sijaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus jatkaa rahoituspäällikkönä henkilö- ja yritysasiakkaiden parissa OmaSp:ssä Hämeenlinna-Riihimäki akselilla. Rahoituspäällikkönä pääset toimimaan itsenäisesti tulosvastuullisessa tehtävässä asiakkaiden parissa.

Haluamme sinusta taitavan suhteiden rakentajan ja esimerkilläsi johtavan myynnin ammattilaisen. On tärkeää, että olet innostava ja haastat itseäsi rohkeasti. Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta työhön, asiakkaisiin sekä alaisiin. Lisäksi sinusta löytyy yrittäjähenkisyyttä, uskallusta ja optimismia sekä valmiutta kovaan työhön. Toivomme sinulta aikaisempia hyviä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai asiakashankinnasta. Me työnantajana lupaamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit toimia itsenäisesti. Innostavan työyhteisön lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme.

Jos haluat jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.2.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Rekry Riihimäki.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Harri Karjalainen p.040 672 4539.

Älä jätä hakemustasi viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.