Palvelupäällikkö ravintolamaailmaan, OSH Ilves
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Suomalaisten rakastama legendaarinen Original Sokos Hotel Ilves uudistetaan perusteellisesti ja avataan loppuvuodesta 2021 entistäkin houkuttelevampana. ​Kaikki hotellihuoneet sekä aula-, kokous- ja ravintolatilat uudistetaan. Ilveksen monipuolinen ravintola- ja juhlapalveluiden kattaus laajenee entisestään.

Haemme nyt salin palvelupäälliköitä Original Sokos Hotel Ilveksen uudistuvaan ravintolamaailmaan.

Palvelupäällikön tehtävissä vastaat työvuoron toiminnasta ja varmistat tiimin onnistumisen jokaisessa vuorossa. Työssäsi onnellistat asiakkaitamme ja luot ainutlaatuisia elämyksiä yhdessä vuorossa olevan tiimin kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Aikaisempi kokemus esimiehenä toimimisesta sekä ravintola- alan osaamista katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä.

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin ravintoloihimme Tampereella.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä sekä kokoaikaiseen, että osa-aikaiseen työsuhteeseen sopimustunneilla 60 h - 112,5 h / 3 vko jakso.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Riikka Koskela, 040 560 8289, riikka.koskela@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 3.10.2021 mennessä.

 https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ILVES/Palvelupllikkit-ravintolamaailmaan--Original-Sokos-Hotel-Ilves--Tampere_R-9442

 

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494836
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere