Palvelupäällikkö Prisma Halikko
SUUR-SEUDUN OSUUSKAUPPA SSO

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Primary location:

SALO

Hyppää mukaan SSO:n matkaan - osuuskauppamaailmassa viihdyt varmasti! 

Palvelupäällikkö Prisma Halikkoon 

Haluatko olla osa vastuullista, paikallisuutta tukevaa yritystä, jossa yhteishenki ja reilu tekemisen meininki ovat tutkitusti huippuluokkaa? Meillä on töissä mukavaa, töitä tehdään yhdessä ja työkavereita tsempataan - eikä henkilöstöetujakaan tarvitse hävetä! SSO:ssa sinulla voi olla työkavereita ympäri toimialuettamme, sillä halutessasi voit työskennellä myös muissa toimipisteissämme ja laajentaa osaamistasi esimerkiksi liikennemyymäläkaupan puolelle. 

Oletko aivan ässä asiakaspalvelussa? Nautitko reippaasta tiimityöskentelystä ja suuren kaupan sykkeestä? 

Halikon Prisman huippujengi etsii joukkoonsa palvelupäällikköä vastaamaan kassa- ja neuvontaosaston johtamisesta sekä koko Halikon Prisman tuloksesta yhdessä muun päällikkökaartin kanssa. Monipuolisessa palvelupäällikön tehtävässä pääset vastaamaan toiminnan sujuvuudesta sekä varmistamaan onnistuneet asiakaspalvelukokemukset yhteistyössä työryhmäsi kanssa! Olemme SSO:n suurin yksikkö, ja meistä saat ympärillesi tavallista isomman joukon mahtavia työkavereita.  

Meillä ihmiset ovat pääroolissa, ja palvelupäällikkönä tärkein tehtäväsi onkin auttaa henkilöstöä onnistumaan työssään. Palvelupäällikkönä vastaat omalta osaltasi Prisman toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta sekä henkilöstöstä. Toimit esimerkkinä kaikissa myymälän työtehtävissä ja huolehdit, että operatiivinen toiminta toteutetaan ketjun ohjeiden ja prosessien mukaisesti. Säilytät positiivisen palveluasenteesi kiireisimmissäkin tilanteissa. Tiimistäsi huokuu siisteys, saatavuus, tehokkuus ja asiakastyytyväisyys. Johdat oman yksikkösi työntekijät Parhaan palvelun- loisto-osaajiksi asiakkaillemme. Esimiehenä osaat antaa rakentavaa palautetta ja ottaa sitä myös itse vastaan. Viestijänä olet monipuolinen ja onnistut vaativissakin tilanteissa. Olet helposti lähestyttävä, osaat kuunnella muita ja ilmaista itseäsi erilaisissa tilanteissa. Varmistat oikea-aikaisen tiedonkulun työryhmässäsi. Tässä tehtävässä menestymiseen tarvitaan organisointikykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, määrätietoista otetta ja halua kantaa vastuuta sekä ohjata työryhmää yhteisiin onnistumisiin. Arvostamme kokemusta esihenkilönä toimimisesta, tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää koulutuksen tai kokemuksen kautta saatua vahvaa ymmärrystä henkilöstön johtamisesta.

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää itseäsi edelleen esimiehenä ja osaajana. Lisäksi saat käyttöösi erinomaiset SSO:n ja S-ryhmän henkilöstöedut. 

- Työaika: Kokoaikainen, 37,5h/vko 

- Työn kesto: Toistaiseksi voimassaoleva 

Odotamme sinulta 

- Alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
- Kokemusta esimiestehtävistä tai apulaispäällikön tehtävistä
- Hyvää järjestelmäosaamista
- Hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä
- Valmentavaa otetta sekä töiden tehokasta organisointitaitoa
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Asiakaslähtöisyyttä ja positiivista asennetta
- Itsenäistä ja reipasta otetta työhön
- Tuloshakuisuutta 

Hakuaika päättyy 12.12.2021. Käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Keskinen, heikki.keskinen@sok.fi, puh. 044 7705 516 

Työnantajakuvaus

Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2020. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot