(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Printcom Center Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020
Olemme suomalainen vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen IT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen hyödyntäen Lean filosofiaa. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 15 miljoonaa euroa ja meillä on töissä noin 70 ammattilaista.

Meillä on toimipisteet Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.
Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme.


Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle

PALVELUPÄÄLLIKKÖA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Palvelupäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa nimetyille asiakkaille ja olet keskeisessä roolissa vahvassa kasvussa olevassa IT-palvelutalossa. Olet tiimipelaaja ja toimit sujuvasti päämiesyhteistyössä.

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaille tuotettavien palveluiden palvelutasosta, auttaa asiakkaan liiketoimintaa tuomalla kehitysideoita ICT-ympäristöön liittyen, järjestät ja osallistut yhteistyöpalavereihin asiakkaiden kanssa sekä raportoit palveluiden toiminnasta.
Olet siis tiimipelaaja ja toimit sujuvasti päämiesyhteistyössä.

Sinulta odotamme:

• Asiakaslähtöisyyttä
• Osaamista ITIL-prosesseista
• Ymmärrystä ICT-kokonaisuuksista

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi
• Näköalapaikan kovassa kasvussa olevassa IT-palvelutalossa

Meillä on tarjota sinulle hands on tekemistä hyvässä porukassa, joka koostuu yli 70:stä ammattilaisesta. Saat työhösi vahvan tuen, ymmärrämme ettei kaikkea voi osata täydellisesti. Tässä on hieno tilaisuus heittäytyä mukaan kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia - me kehitymme huimaa vauhtia, joten myös vauhdin hurmaa on tarjolla.

Työllistyt suoraan Printcom Center Oy:lle.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi