(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, pohjatutkimus
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Stara on luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen palvelupäällikköä yksikköön, joka tarjoaa maaperätutkimuksia ja geoteknisiä mittauksia kaupungin hankkeisiin.

Mitä teet?

Palvelupäällikkönä johdat pohjatutkimusyksikköä. Kyseessä on noin 20 hengen asiantuntijayksikkö, jossa on kolme tiimiä: maa- ja kalliotutkimus, tarkkailumittaus sekä tukipalvelut. Yksikön liikevaihto on noin 2,5 M€. Esihenkilönäsi toimii yksikönjohtaja ja olet kaupunkitekniikan rakentaminen -osaston johtoryhmän jäsen.

Toimit lähiesihenkilönä viidelle henkilölle, joista kaksi on tiimipäällikköä.

Toimit myös alan asiantuntija- ja kehitystehtävissä. Yksikön tavoitteena on olla jatkossakin alansa huipulla.

Tarjoamme erittäin monipuolisen työtehtävän ja itsenäisen roolin.

Kuka olet?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, geoteknistä osaamista ja soveltuvaa työkokemusta. Tehtävä edellyttää kykyä yksikön palveluiden ja kaluston kehittämiseen, englannin kielen taitoa sekä halua ja valmiuksia toimia esihenkilönä.

Toivomme sinun olevan kehitysmyönteinen ja tavoitteellinen tekijä, jolla on ymmärrystä myös liiketoiminnasta. Olet innovatiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä riittävät digivalmiudet.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Stara ja pohjatutkimusyksikkö ovat alansa vastuullisia edelläkävijöitä. Teemme läheistä yhteistyötä tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Jätä hakemuksesi 22.2. kello 16:00 mennessä.