(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Päihdepalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Vakinainen virka alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 24.09.2018 kello 16:00
Terveyspalvelut, Peltolantie 2D 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveyspalvelut

Vantaan terveyspalvelujen uudessa organisaatiossa pääset aitiopaikalle viemään julkista terveydenhuoltoa kohti uutta aikakautta. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Olemme uudistaneet johtamisjärjestelmäämme ja avoinna on uusia tehtäviä.

Haemme nyt tiimiimme yhteistyötaitoista ja ennakkoluulotonta palvelupäällikköä päihde- ja mielenterveyspalvelujen tulosyksikköön 2.1.2019 alkaen. Tehtävä on uusi. 

Tulosyksikköön kuuluvat A-klinikkapalvelut, huume- ja vieroitushoitopalvelut, näiden tukiyksikkö sekä vuonna 2019 myös mielenterveystyö. Tavoitteenamme on kehittää palvelujamme yhä asiakaslähtöisemmiksi ja helpommin saavutettaviksi sekä lisätä toiminnan tehokkuutta uusin, innovatiivisin ratkaisuin.

Palvelupäällikkönä vastaat päihde- ja mielenterveyspalvelujen tulosyksikön johtamisesta ja olet terveyspalvelujen tulosalueen johtoryhmän jäsen. Vastaat siitä, että tulosyksikön toiminta on asiakaslähtöistä, henkilöstä osallistavaa ja strategian mukaista. Vastaat tulosyksikön toiminnan, talouden ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta sekä toiminnan tehokkuudesta ja tuloksen saavuttamisesta. Terveyspalvelujen johtoryhmän jäsenenä kannat vastuuta tulosalueen yhteisestä toiminnasta, tuloksesta ja kehityksestä.

Hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot ovat edellytys työssä onnistumisessa. Arvostamme kyvykkyyttäsi nähdä ja hallita kokonaisuuksia sekä aloitteellisuuttasi ja rohkeuttasi uudistua ja uudistaa. 

Vantaa ottaa uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin käyttöön ensimmäisenä PKS-seudun kuntana samalla, kun valmistaudumme tulevaan sote- ja maakuntauudistukseen. Palvelupäällikkönä menestyt olemalla digi- ja kehitysmyönteinen, määrätietoinen ja johdonmukainen muutosjohtaja.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä, oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista, rohkeista mahdollisuuksista kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja sekä hyvistä koulutusmahdollisuuksista.

Rekrytointiaikataulu:

- Ryhmähaastattelut pidetään ma 8.10. iltapäivällä 
- Yksilöhaastattelut ma 29.10. iltapäivällä

Mahdollinen henkilöarviointi rekrytointiprosessin yhteydessä sijoittuu alustavasti viikolle 45.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi:  
- kokemuksen toiminnan- ja talouden johtamisesta
- kokemuksen muutosjohtamisesta
- kokemuksen henkilöstöjohtamisesta 
- hyvät viestintätaidot
- erinomaiset yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot
- strategisen näkemyksen sekä kyvyn hahmottaa laajoja kokonaisuuksia

Työsuhteen tietoja
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Päivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).