(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö pääkäyttäjätiimiin
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme maantieteellisesti hajautetun pääkäyttäjätiimin esimiestehtäviin kokenutta ja vuorovaikutustaidoiltaan erinomaista


PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Toimit kannustavana esimiehenä tiimille, jossa yhdistyy rautainen osaaminen taloushallinnon prosesseista, ohjelmistotuesta ja projekteista. Työssäsi on tärkeää henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys – pidät tiimisi arjen raiteillaan. Otteesi asioihin on kehityslähtöinen ja pyrit tiimisi kanssa parempiin suorituksiin jokaisena päivänä. Palvelupäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tiimin tavoitteiden saavuttamisesta ja toteutat päivittäin yrityksemme johtamislupauksia. Tehtävänäsi on varmistaa, että ryhmäsi jäsenet tiedostavat toiminnan tavoitteet ja seuraat aktiivisesti tavoitteiden toteumista.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan tehtävän monipuolisen ja innostavan asiakas- ja asiantuntijajoukon parissa. Tehtävässä onnistumista tuemme koulutuksella ja lisäksi panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet.  

Tehtävässä menestymistä helpottaa sähköisen taloushallinnon prosessien tuntemus, vankka järjestelmäymmärrys sekä tehtävään soveltuva koulutus. Odotamme myös vahvaa näyttöä esimiestehtävissä toimimisesta. Sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.

Esimiehenä olet aktiivinen ja yhteydenpito alaisiisi on luontevaa, sillä tiimisi jäsenet sijaitsevat eri toimipisteissä ympäri maata. Oma toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävässä toimiminen vaatii myös matkustusvalmiutta.


                     
Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jukka Koskela, p. 040 481 9949, perjantaina 17.8. klo 14-15.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä.