(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Haemme nyt

Palvelupäällikköä pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Palvelupäällikkönä vastaat toimisto- ja liikekiinteistöissä kiinteistöhuollon palvelupäällikkönä ja kiinteistönhoitajien innostavana esimiehenä. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä tiimin tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja riittävää työkokemusta alalta (kiinteistönhoito, ulkoalueiden hoito, tekniset korjaukset),
- perustietoteknisiä taitoja,
- asiakaslähtöistä ja vastuullista otetta työhön sekä
- hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- Kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tomi Auvinen, puh. 040 725 3595, tai sähköpostilla tomi.auvinen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 8.11.2019 mennessä.