(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Etsimme Palvelupäällikköä vastaamaan avainasiakkuuden kunnossapidon manageroinnista pääkaupunkiseudulle

Palvelupäällikkönä tekemisesi ydin on huoltoasema-asiakkuuden kiinteistöjen ylläpidon managerointi valtakunnallisesti. Tehtävässä toimit osana viisihenkistä tiimiä. Tehtävässäsi raportoit asiakkuuspäällikölle ja olet osa energistä sekä vahvaa managerointitiimiä.

Jotta menestyisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme että:

• sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, tai riittävä työkokemus alalta
• omaat osaamista ja työkokemusta kiinteistön kunnossapidon manageroinnista.
• toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja omatoiminen
• organisointitaitosi ovat hioutuneet kokemuksesi myötä ja sinulla pysyy langat käsissä myös kiireessä

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikka-ammattilaisten työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä mielestämme työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Mikäli näet itsesi osana työyhteisöämme, hae paikkaa osoitteessa www.are.fi/tyopaikat 30.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Markus Rousi, puh. 050 433 1352, tai sähköpostilla markus.rousi@are.fi.