(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Oulun Yliopiston Kirjasto
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Oulun yliopistossa on haettavana seuraava tehtävä:

Palvelupäällikkö, Kirjasto, Lainaus- ja tietopalvelut

Palvelupäällikkö on kirjaston lainaus- ja tietopalvelut osaston esimies ja vastaa osaston palveluista ja niiden kehittämisestä. Lainaus- ja tietopalvelut -osasto vastaa useista erityyppisistä palveluista kuten esimerkiksi tiedonhankinnan opetus, lainauspalvelut, tiedonhakupalvelut, kaukopalvelu, logistiikka sekä osa kokoelmapalveluista. Asiakkaina ja yhteistyökumppaneina ovat yliopistoyhteisön eri toimijat laaja-alaisesti (opiskelijat, opettajat, tutkijat ja yliopiston hallinto) sekä yliopiston ulkopuoliset asiakasryhmät. Osaston ja sen asiantuntijoiden esimiehenä toimiminen sekä vastaaminen toiminnan kehittämisestä ovat tehtävän keskeisintä sisältöä. Lisäksi palvelupäällikkö osallistuu kirjaston johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu informaatiotutkimuksen opintoja tai vastaavia. Lisäksi edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Kirjastoalan hyvä tuntemus ja kokemus esimiestyöstä kirjastossa tai vastaavassa asiantuntijaorganisaatiossa katsotaan eduksi.

Perehtyneisyys yliopistoon toimintaympäristönä edesauttaa tehtävän hoitoa. Arvostamme esimiestaitojen lisäksi hyvää organisointikykyä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä aloitteellisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jätä hakemus sähköiseen järjestelmään viimeistään 28.2.2018. Liitä hakemukseen cv ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 1.4.2018 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Minna Abrahamsson-Sipponen, minna.abrahamsson-sipponen(at)oulu.fi, 0294 483 500.