(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, ostoreskontra ja rahaliikenne
SOK Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Olisiko sinusta rakentamaan S-ryhmän taloustoimintoja?

SOK Palveluässä on yksi Suomen suurimmista yksityisistä talous- ja palkkapalvelujen palvelukeskuksista Suomessa. Kehitämme ja tuotamme tehokkaasti S-ryhmän liiketoimintoja tukevia talouden prosesseja. Tavoitteenamme on luoda ylivoimaista kilpailuetua koko S-ryhmälle. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea sujuvilla, oikea-aikaisilla prosesseilla. Kanssamme pääsetkin osaksi monipuoliset liiketoiminta-alat kattavaa dynaamista palvelukeskuskokonaisuutta lukuisine tehtävineen.

Olemme SOK Talouden yksikkö, joka työllistää noin 250 henkeä Helsingissä ja Kajaanissa. Toimintamme peruspilarit ovat jatkuva kehittäminen, tehokas ja laadukas toiminta, osaava henkilökunta sekä selkeät toimintamallit.

Pitkäaikaisen palvelupäällikkömme siirryttyä uusiin haasteisiin, etsimme Kajaanin yksikköömme uutta vankan taloushallinnon kokemuksen omaavaa päällikköä. Tehtävänäsi on johtaa kahta taloushallinnon prosessia, ostoreskontraa ja rahaliikennettä. Apunasi on 3 palveluesimiestä ja noin 50 asiantuntevaa työntekijää.

Palvelupäällikkönä vastaat oman vastuualueesi osalta operatiivisen työn sujumisesta, resurssoinnista sekä prosessien aktiivisesta kehittämisestä. Pääset osaksi dynaamista palvelukeskusta ja työskentelemään alan ammattilaisten kanssa. Olet avainasemassa yhteydessä niin alaisiin ja kollegoihin kuin asiakkaisiin ja S-ryhmän muihin asiantuntijoihin sekä eri sidosryhmiin. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja oppia uusia asioita. Omaat valmiuksia ottaa haltuun uusia järjestelmiä, digitaalisia työkaluja sekä robotiikkaa ja kehittää prosesseja vastaamaan nykypäivän taloushallinnon tarpeita.

Odotamme
- ylempää AMK- tai korkeakoulututkintoa
- vankkaa taloushallinnon osaamista ja aiempaa esimieskokemusta
- alan järjestelmäosaamista ja näyttöä järjestelmäprojektien läpiviennistä
- intoa kehittää omaa ja tiimien ammattitaitoa taloushallinnon kentän muutoksessa
- kielitaitoa: englanti ja ruotsi

Tarjoamme
- mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
- mahdollisuuden työskennellä keskeisessä roolissa jatkuvasti kehittyvässä palvelukeskuksessa
- ammattitaitoisten tiimien ja S-ryhmän organisaation asiantuntijoiden tuen
- liukuvan työajan
- S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluässän rekrytointi puh. 010 7682 329 parhaiten tavoitettavissa ti 7.8. klo 14-15 ja ti 14.8. klo 9-10 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8.2018 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli liität hakemukseesi CV:n, täytäthän silti myös hakemuslomakkeen huolellisesti.