(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö / Operations Manager
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille palvelupäällikkö Uudenmaan alueelle

Asiakaskokemuksessamme tärkeimpiä asioita on puhtaat ja toimivat asunnot. Tässä tehtävässä tulet yhdessä tulosalueiden kanssa varmistamaan, että palvelutuotannossamme on hyvä meininki, huippuosaaminen ja asiakkaat saavat #stayeasy-majoituskokemuksen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat palvelutuotannon (siivous, asuntojen huoltotehtävät, kalustus) päivittäisen työskentelyn tuki ja ohjaaminen, työntekijöiden ja esimiesten osaamisen varmistaminen sekä toimintamallien kehittäminen. Onnistumistasi mitataan asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyydellä sekä työn tehokkuudella ja kustannustasolla. Teet yhteistyötä eri palvelutoimittajien kanssa ja olet vastuussa oppilaitosyhteistyöstämme. Pidät työohjeemme ajan tasalla ja koulutat työntekijöitämme sekä suomeksi että englanniksi. Olet onnistunut, kun sekä työntekijät, asiakkaat että talousosasto ovat tyytyväisiä.

Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla vahva osaaminen siivousalalta sekä käytännössä että teoriapuolelta. Olet toiminut esimiestehtävissä ja ymmärrät miten tuloksellinen lopputulos saadaan tuotettua. Kehityshakuinen asenne ja taito omaksua uutta ovat edellytys menestykseen ja olet valmis ottamaan vastuuta ja toimit oma-aloitteisesti. Käytännön kentällä työskentelyn lisäksi osaat käyttää sujuvasti myös Office työkaluja. Tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä ja järjestelmällistä työtapaa, sillä forenomilaisilla on aina monta rautaa tulessa. Pääsääntöisesti työtehtäväsi tapahtuvat pääkaupunkiseudulla, mutta tulet jonkin verran myös matkustamaan. Kotitoimistosi voi sijaita Vantaalla tai Espoossa.

Forenom tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä asiakasympäristössä nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Työ on tiivistä yhteistyötä aluepäälliköiden ja tukifunktioiden kanssa. Haluamme myös tukea sinua kehittymään omassa tehtävässäsi tarjoamalla Forenom Academyn kautta erilaisia koulutuksia. Saat meiltä erinomaiset työkalut ja organisaation tuen pelata omalla rohkealla tyylilläsi sopivasti haasteellisella pelikentällä.

Jos haluat olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista ja päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi, klikkaa Hae työpaikkaa -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi!

Käy tutustumassa vauhdikkaisiin forenomilaisiin osoitteessa https://www.forenom.com/, Youtubessa https://bit.ly/2EEDMMt, Instagramissa @forenom ja Facebookissa https://www.facebook.com/ForenomSuomi/. Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos nautit tekemisen meiningistä, Forenomilla olet kuin kotonasi!