(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö ohjelmistoliiketoimintaan (julkinen sektori)
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tule mukaan a+-tiimiin!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Auta meitä auttamaan asiakkaitamme palvelupäällikkönä Espoossa tai Tampereella

Hyvän ja aina kehittyvän asiakaskokemuksen muodostaminen on meillä Accountor HR Solutionsilla sydämen asia. Palvelupäällikkönä pääset kaiken tämän ytimeen: työssäsi koordinoit Accountorin ja asiakkaiden päivittäistä yhteistyötä sekä osallistut kumppanuussuhteiden kehittämiseen. Työssäsi pääset työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä asiakasrajapinnassa, ohjaat ja johdat asiakasyhteistyötä, kehität ja haastat sekä sisäisiä että asiakkaittamme prosesseja.
 
Tässä monipuolisessa roolissa pääset mukaan myös sisäisiin kehityshankkeisiin ja toimimaan läheisessä yhteistyössä eri sisäisten tiimiemme kanssa.

Näiden taitojen avulla olet jo askeleen edellä

Olet työskennellyt julkisella sektorilla tai sinulla on kokemusta yhteistyöstä julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Inspiroidut asiakkaiden kanssa vuorovaikuttamisesta. Sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme:

  • ”Teen, mitä lupaan.”
  • ”Osoitan, että välitän.”
  • ”Saan asioita aikaan”. 

Aikaisempi kokemus Mepco-tuoteperheestä, sekä palkanlaskennan ja HR:n prosesseista ovat eduksesi.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso, mitä työntekijämme tai erityisesti testaajamme Jenni sekä tilitoimistoratkaisuista vastaava Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; kannustamme itseohjautuvuuteen samalla, kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito ovat meille sydämen asioita, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Haluamme kasvaa ja kehittyä paremmaksi kanssasi, joten lähetä meille hakemuksesi!

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 27.9.2020. Esimiehemme Pasi vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa pasi.ilmarinen@accountorhr.fi. Pasin tavoitat myös numerosta +358453130362.

Me Accountorilla luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla (Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan) hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Accountor Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Olemme osa Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.