Palvelupäällikkö, Mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalvelujen vastuualue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme osaavaa ja mukavaa jäsentä tiimiimme vakituiseen tehtävään palvelupäälliköksi vastaamaan Espoon kaupungin Mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalvelujen vastuualueesta.
Vastuualueeseen kuuluu nuorten ja aikuisten vastaanottopalvelut, lyhytaikaisen päihdehoidon palvelut, Linkki-toiminta ja kotiin vietävät palvelut.

Palvelupäällikkö on Mielenterveys- ja päihdepalvelujen johtoryhmän jäsen. Palvelupäällikkö vastaa vastuualueensa palvelutoiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä vastuullaan olevien toimintayksikköjen esimiesten kanssa. Palvelupäällikkö osallistuu Mielenterveys- ja päihdepalvelujen strategiseen suunnitteluun ja kehittämiseen Espoossa, osallistuu oman substanssinsa näkökulmasta keskeiseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön ja vastaa vastuualueensa osalta sujuvien asiakaslähtöisten palveluprosessien ja toimintatapojen suunnittelusta ja kehittämisestä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään viikolla 43-44

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Työaika: KVTES:n mukainen toimistotyöaika 36h 15min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon esimiestehtävistä, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja päätöksenteko- ja toimeenpanokykyä yhdessä sovittujen tavoitteiden ja strategian mukaisesti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmentavan johtamisen osaamista ja kykyä toimia paineen alla vaihtelevassa toimintaympäristössä.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut vastaa espoolaisten perustason mielenterveys- ja päihdepalvelujen järjestämisestä. Palvelujen järjestämiseksi Espoon kaupunki tuottaa itse ja hankkii mielenterveys- ja päihdepalveluja, kuten ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö, nuorten ja aikuisten vastaanottopalvelut, lyhytaikainen päihdehoito, kotiin vietävät palvelut, korvaushoito, terveysneuvontapalvelut ja eri tasoisia asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Työntekijöitä on yhteensä 171.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384818
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo