(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö markkinointitiimiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Myönnetään: odotamme sinua jo malttamattomina. Olemme perustaneet uuden tiimin, jonka erikoisosaamista on hakijamarkkinointi ja työnantajamielikuvan kehitys. Haluamme sinut johtamaan tiimiä ja kehittämään liiketoimintaa.

Tulevaisuuden tavoitteemme on olla alan paras tekijä, ja tehtäväsi on puskea meidät perille. Saat liiketoimintavastuun, vakituisen kokopäivätyön, vapautta ja vahvan yhteisön ympärille.

Nautit olla tässä tehtävässä, jos innostut ja sinulla on kokemusta:

1) Johtamisesta.

Toivottavasti pidät esimiestyöstä, osaat kannustaa ja auttaa muita menestymään. Jos sinulle asiat ja excelit ovat ihmisiä ja empatiaa tärkeämpiä, ja tykkäät mikromanageerata, on aika varmaa, ettei tehtävä passaa sinulle.

2) Rekrytointimarkkinoinnista ja työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Vaihtoehtoisesti työssä voi olla hyötyä, jos olet vetänyt tiimiä modernissa markkinointitoimistossa.

3) Asiakas- ja myyntityöstä.

Jos lisäksi osaat kehittää palveluita priimakuntoon, vielä parempi. Toimiston eteisestä voit napata jopon alle ja polkea asiakkaille kylään. Asiakkaasi ovat useimmiten yritysten HR- ja markkinointipäättäjiä. Mitä paremmin onnistut myynti- ja asiakastyössä, sitä mielekkäämpää on sinun ja koko tiimisi työ.

4) Työelämästä.

Pureudutaanpa tähän vähän useamman rivin verran:

Baronalaisena olet nimittäin aidosti työelämän ytimessä ja voit esimerkiksi luoda täysin uudenlaisen tavan hakea töitä. Työllistämme vuosittain 30 000 ihmistä ja teemme yhteistyötä Suomen kiinnostavimpien yritysten kanssa.

Baronalla on itsellään hyvin kattava määrä palveluita. Jos rohkeutta riittää, voit luoda yhdessä muiden kanssa aivan uudenlaisia palvelukokonaisuuksia.

Työnantajamielikuva on nyt aiheena pinnalla. Harmillisen paljon tehdään silti toimeenpiteitä, joilla ei ole mitään tavoitteita tai mitattavuutta. Haluamme olla yrityksille pitkäaikainen kumppani, joka luo aidosti lisäarvoa, eikä vain fiksaa verkkosivun pölyyntyneintä sivua pikana edustuskuntoon. Sinulla on siinä merkittävä rooli.

Uusi, innostunut tiimi

Omaan tiimiisi kuuluu nyt neljä kunnianhimoista, innostunutta ja hyväntuulista tyyppiä: markkinointiosaajat Johanna ja Henna, AD Salla sekä sisällöntuottaja Sandra, jotka palvelevat sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita. Baronalla on yhteensä noin 20 markkinoijaa eri yksiköissä, joiden kanssa teet yhteistyötä.

Toiveena on, että tekisit vetäjänä oman tiimisi työstä helppoa: koordinoisit ja keskittyisit asiakkaisiin, niin että luovemmalle tekemiselle jäisi nykyistä enemmän aikaa.

Kuulumme isompaan porukkaan, jonka tunnistaa hyvästä fiiliksestä ja yhteishengestä, josta saat energiaa hitaampiin päiviin. Jos viihdyt ympäristössä, jossa tehdään yhdessä töitä, viihdyt täälläkin. Täällä koputusääni seinän läpi ei ole merkki liian kovasta melusta, vaan kutsu taukojumppaan tai lounaalle.

Vapaa, vastuullinen ja joustava työpaikka

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Arvojamme ovat vastuullisuus, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Kulttuurimme on hauska ja innostava, mutteivät sitä kaikki rakasta. Baronalla viihtyykin ihminen, joka oppi oma-aloitteisuuden jo eskarissa ja joka haluaa johtaa itseään. Meillä saa tehdä etätöitä ja ollaan joustavia puolin ja toisin.

Työpöytäsi odottaa Töölönlahdenkadulla, ja viereisestä ikkunasta näet Oodin. Baronalla on ollut tapana pitää kävelypalavereja Töölönlahdella – saat halutessasi sparrata tiimiläisiäsi raikkaassa ilmassa!

Baronalla ei ole korkeaa hierarkiaa ja hyvät ideat pistetään äkkiä käytäntöön, ja useimmiten pystytkin vaikuttamaan asioihin itse. Toimimme hyvin verkostomaisesti – välillä se voi tehdä asioista kompleksisia, ja välillä se on äärimmäinen kilpailuetu. Tulet huomaamaan, että yli 700:ssa rekrytoinnin ja HR:n asiantuntijassa on vipuvoimaa. Baronalaisena olet lisäksi osa yritysyhteisö Bravedoa.

Baronalaiset ovat tottuneet isoisin haasteisiin ja useimmat meistä syttyvätkin juuri niistä. Välillä haasteet ovat osa arkea: henkilöstöpalvelualalle ominaista on vauhti ja kiire – asiakkaita autetaan pahimmassakin hädässä. Monia baronalaisia myös motivoi halu auttaa ihmisiä ja se näkyy arjessakin. Harvoinpa työkaveria jätetään yksin valtavan urakan kanssa.

Hae pikimmiten – työ alkaa sopimuksen mukaan!

Jos liiketoimintavastuu, oma tiimi ja työnantajamielikuva kiinnostavat, on tämä työ sinulle. Pyrimme löytämään vetäjän kevään aikana. Aloitus sovitaan irtisanomisajat huomioiden.

Toivottavasti sinussa syttyi innostus ja uteliaisuus, seuraavaksi voimmekin keskustella työstä ja toivottavasti lukaista hakemuksesi. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessa, niin näemme missä haarukassa palkkasi pyörii.

Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esimieheltäsi Antonio Mikkoselta 12.3 klo 15.00-16.00, 15.3 klo 8.30-9.30 tai 20.3 klo 9.00-10.00, p. 040 167 8311 (antonio.mikkonen@barona.fi)