(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, maahanmuuttajien työllistyminen
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tule mukaan johtamaan kuntakokeilun maahanmuuttajien työllisyyttä edistävien palveluiden palvelukokonaisuutta sekä kehittämään tulevaisuuden monialaisia ja vaikuttavia työllisyyspalveluita!

Oletko kokenut muutosjohtaja, jota motivoivat palvelun kehittäminen ja johtaminen? Kiehtooko sinua maahanmuuttajien työllistymisen edistäminen?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme

 

Palvelupäällikkö maahanmuuttajien työllisyyttä edistäviin palveluihin

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kaupunki, jonka asukkaat ovat osaamistaan, koulutustaan ja kykyjään vastaavissa töissä. Hallitus on käynnistämässä maaliskuussa 2021 kesäkuulle 2023 ulottuvat työllisyyden kuntakokeilut. Helsingin tavoitteena työllisyyden kuntakokeilussa on tarjota asiakkaille nykyistä kohdennetumpia ja monialaisempia työllisyyspalveluita. Tämä tapahtuu yhdistämällä TE-toimiston tarjoamat palvelut suuren kaupungin laajaan palvelutarjontaan sekä tuomalla samalle palvelualustalle niin työllisyys- ja yrityspalvelut, kunnalliset peruspalvelut kuin seudun oppilaitosten ja palveluntuottajien tarjonnan.

Palvelupäällikkönä pääset keskelle laajaa ja organisaatiorajat ylittävää uudistusta. Ympärillesi rakentuu työllisyyskokeilun ajaksi noin 50 työntekijän palvelukokonaisuus. Toimit esihenkilönä kahdelle palveluesihenkilölle ja vastaat maahanmuuttajien työllisyyttä edistävien palveluiden osalta siitä, että kuntakokeilujen strategiset tavoitteet toteutuvat ja toimintaa kehitetään innovatiivisesti. Johdat omaa vastuualuettasi ja siihen liittyvää viranomaistoimintaa. Teet jatkuvaa ja tiivistä sidosryhmäyhteistyötä erityisesti maahanmuuttajien palveluiden, vieraskielisten neuvontapalveluiden, oppilaitosten, koulutusten järjestäjien sekä työnantajien kanssa. Osaavan työvoiman houkuttelussa yhteistyökumppaneitasi ovat Business Finland, Työ- ja elinkeinoministeriö ja muut kaupungit. Etsit ratkaisuja ja uusia malleja siihen, kuinka työllisyyttä voisi kehittää.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä keskeiseen rooliin hankkeessa, jolla on merkittävät vaikutukset paitsi asiakkaiden niin myös kaupungin strategian ja hallituksen työllisyystavoitteen kannalta. Lisäksi tarjoamme loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä suuren työnantajan laajat henkilöstöedut.

 

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Maahanmuuttajien työllisyyttä edistävien palveluiden palvelupäällikön virassa edellytetään laajaa näkemystä työllisyyden hoidon tulevaisuudesta sekä työelämän tarpeista. Tärkeää on kyky johtaa näkemyksellisesti isoa palveluorganisaatioita rakenteellisessa muutoksessa.

Virassa onnistuminen edellyttää vankkaa aiempaa kokemusta johtamisesta ja esihenkilönä toimimisesta. Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Etsimältämme palvelupäälliköltä löytyy kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja johtaa ja kehittää palvelua strategisesti ja näkemyksellisesti. Kuntakokeilulla on kunnianhimoiset tavoitteet, joissa onnistuminen haastaa sen johtoa paitsi viranomaistoiminnassa onnistumiseen niin myös palvelun jatkuvaan kehittämiseen ja innovointiin. Virkaan valittavan päällikön tulee hallita työn molemmat puolet sekä onnistua erinomaisesti myös vuorovaikutuksessa ja sidosryhmätoiminnassa.

Palvelupäällikön virka on määräaikainen 1.2.2021-30.6.2023. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan tässä uusintahaussa huomioon.

 

Hakeminen

Hakuaika päättyy 22.1.2021 klo 16. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointisivuilla, jonne alla oleva Hae työpaikkaa -linkki ohjaa sinut. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia. 

Lue lisää työllisyyden kuntakokeilusta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/yritykset/tyollisyys/tyollisyyden-kuntakokeilu/

 

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maahanmuutto- ja työllisyysasioiden johtaja Ilkka Haahtela puh. 040 1259887. Soittoajat 12.1. klo 14-15 ja 14.1. klo 13-14.

 

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.