(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö lakipalveluihin
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tutkimuspalvelut on osa Helsingin yliopiston yliopistopalveluja. Tehtävämme on edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastata yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

Haemme Tutkimuspalveluihin PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ LAKIPALVELUIHIN toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palvelupäällikkö vastaa tutkimukseen, yritysyhteistyöhön ja tutkimustulosten hyödyntämiseen liittyvistä lakipalveluista ja sopimusjuridiikan palveluista, ml. yliopistotason sopimuksista.

Palvelupäällikön tehtävässä

Palvelupäällikkönä tehtävänäsi on olla asiantuntevan juristitiimin esimies sekä vastata yksikkösi toiminnasta, kuten myös vastuualueesi sisäisestä ja ulkoisesta sidosryhmätoiminnasta. Tehtävään liittyy yliopiston sisäisiä, kansallisia ja kansainvälisiä sekä toimialan kehitysjohtajan erikseen antamia asiantuntijatehtäviä.

Olet suorittanut ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon, sinulla on monipuolista työkokemusta ja syvällistä erityisosaamista sopimusneuvotteluista sekä tutkimus-, yritysyhteistyö-, hyödyntämis- ja innovaatiotoiminnan juridiikasta. Arvostamme kokemustasi esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kokemusta tutkimusorganisaatioista ja käytännössä osoitettua itsenäistä, aktiivista ja haasteita pelkäämätöntä työotetta sekä erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja. Pääasialliset työkielesi ovat suomi ja englanti, joilla sinun tulee kyetä toimimaan erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän uusimman tutkimuksen parissa kansainvälisessä työyhteisössä. Saat käyttöösi kattavat työterveyshuollon palvelut, edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus sijoittuu 5 147-6 488 €, riippuen valitun henkilön osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi yliopiston rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä viimeistään 25.02.2019 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ritva Dammert, puh. 029 412 2292, ritva.dammert(at)helsinki.fi.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalveluissa autamme kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.