(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö lakipalveluihin
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalveluissa autamme kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Tutkimuspalvelut on osa Helsingin yliopiston yliopistopalveluja. Tehtävämme on edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

 

Haemme Tutkimuspalveluihin  

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ LAKIPALVELUIHIN

 

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Palvelupäällikkönä vastaat tutkimukseen, yritysyhteistyöhön ja tutkimustulosten hyödyntämiseen liittyvistä lakipalveluista ja sopimusjuridiikan palveluista, ml. yliopistotason sopimuksista. Toimit asiantuntevan juristitiimin esimiehenä sekä vastaat yksikkösi toiminnasta, kuten myös vastuualueesi sisäisestä ja ulkoisesta sidosryhmätoiminnasta. Lisäksi tehtävään liittyy yliopiston sisäisiä, kansallisia ja kansainvälisiä sekä toimialan kehitysjohtajan erikseen antamia asiantuntijatehtäviä.

Sinulta edellytetään ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa, monipuolista työkokemusta ja syvällistä erityisosaamista sopimusneuvotteluista sekä tutkimus-, yritysyhteistyö-, hyödyntämis- ja innovaatiotoiminnan juridiikasta. Arvostamme kokemusta toimimisesta esimiehenä asiantuntijaorganisaatiossa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kokemusta tutkimusorganisaatioista ja käytännössä osoitettua itsenäistä, aktiivista ja haasteita pelkäämätöntä työotetta sekä erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja. Pääasialliset työkielesi ovat suomi ja englanti, joilla sinun tulee kyetä toimimaan erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän uusimman tutkimuksen parissa kansainvälisessä työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, kattavan työterveyshuollon sekä edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi yliopiston rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa –linkistä 20.4.2018 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ritva Dammert, puh. 02941 22292, sähköposti ritva.dammert(at)helsinki.fi.