(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Kymenlaaksoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n Kiinteistöpalveluihin nohevaa

 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen luotsaamaan siivous- ja tukipalveluiden liiketoimintaa Kymenlaakson alueella. Johdat tuloksekkaalla otteella oman jengisi tekemistä ja suunnittelet siivouksen toimintaa pitkäjänteisesti. Tsemppaat esimiehenä kahta palveluesimiestä ja sinun kannustusjoukoistasi taas löytyy yksikönpäällikkö. Asiakkaista ja henkilöstöstä huolehdit kuin kukasta kämmenellä. Kehität asiakkuuksia ja tiimisi toimintaa rohkealla ja positiivisella otteella.

 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta palvelualalta ja esimiestyöstä. Koulutukseltasi voit olla esim. siivousteknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK). Luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan muita, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vaudikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin erilaisten ihmisten kanssa.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Tarjoamme sinulle myös ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan.

 

Nyt olisi siis hyvä pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.3. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle kun sopiva tekijä löytyy. Jäikö jokin mietityttämään? Yksikönpäällikkö Christian Lindgren (puh. 040 827 6213) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä 13.3. klo 9:30-12:30.