(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, kuntoutustoiminta
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Vakinainen virka alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 24.09.2018  kello 16:00
Terveyspalvelut, Peltolantie 2D 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveyspalvelut

Vantaan terveyspalvelujen uudessa organisaatiossa pääset aitiopaikalle viemään julkista terveydenhuoltoa kohti uutta aikakautta. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Olemme uudistaneet johtamisjärjestelmäämme ja avoinna on uusia tehtäviä.

Haemme nyt tiimiimme yhteistyötaitoista ja ennakkoluulotonta palvelupäällikköä kuntoutuspalvelujen tulosyksikköön 2.1.2019 alkaen. Tehtävä on uusi. Tulosyksikköön kuuluvat fysio- toiminta- puhe- ja ravitsemusterapiapalvelut ja kuulontutkimus sekä näiden tukiyksikkö. Tavoitteenamme on kehittää palvelujamme osana terveyspalvelujen kokonaisuutta sekä lisätä toiminnan tehokkuutta uusin, innovatiivisin ratkaisuin.

Palvelupäällikkönä vastaat kuntoutuspalvelujen tulosyksikön johtamisesta ja olet terveyspalvelujen tulosalueen johtoryhmän jäsen. Vastaat siitä, että tulosyksikön toiminta on asiakaslähtöistä, henkilöstä osallistavaa ja strategian mukaista. Vastaat tulosyksikön toiminnan, talouden ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta sekä toiminnan tehokkuudesta ja tuloksen saavuttamisesta. Terveyspalvelujen johtoryhmän jäsenenä kannat vastuuta tulosalueen yhteisestä toiminnasta, tuloksesta ja kehityksestä.

Hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot ovat edellytys työssä onnistumisessa. Arvostamme kyvykkyyttäsi nähdä ja hallita kokonaisuuksia sekä aloitteellisuuttasi ja rohkeuttasi uudistua ja uudistaa. 

Vantaa ottaa uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin käyttöön ensimmäisenä PKS-seudun kuntana samalla, kun valmistaudumme tulevaan sote- ja maakuntauudistukseen. Palvelupäällikkönä menestyt olemalla digi- ja kehitysmyönteinen, määrätietoinen ja johdonmukainen muutosjohtaja.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä, oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista, rohkeista mahdollisuuksista kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja sekä hyvistä koulutusmahdollisuuksista.

Rekrytointiaikataulu:

- ryhmähaastattelut pidetään to 11.10.2018 iltapäivällä 
- yksilöhaastattelut to 1.11.2018 iltapäivällä

Mahdollinen henkilöarviointi rekrytointiprosessin yhteydessä sijoittuu alustavasti viikolle 45.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito sekä suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Luemme eduksi:  
- kokemuksen toiminnan- ja talouden johtamisesta
- aiemman muutosjohtamiskokemuksen 
- henkilöstöjohtamiskokemuksen 
- hyvät viestintätaidot
- erinomaiset yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot
- strategisen näkemyksen sekä kyvyn hahmottaa laajoja kokonaisuuksia

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Päivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).