(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Kiinteistöhuolto ja Viherpalvelut
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Etsimme kiinteistöpalvelualalla toimivalle asiakkaallemme palvelupäällikköä vastaamaan kiinteistöpalveluiden ja viherpalveluiden toiminnan organisoimisesta ja alueesi asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Toiminta-alueesi on Tampere ja sen ympäristökunnat.

Pääasiallisena tehtävänäsi on kiinteistöhuollon ja viherpalveluiden tehokas ja tuloksekas organisointi alueellasi. Toimit työnjohtajien ja ajoneuvoasentajien esimiehenä. Sinulla on seitsemän suoraa alaista. Vastaat yksikkösi asiakaspalvelusta ja sen tuottamasta palvelun laadusta. Vastaat kalustosta, kaluston huolloista ja kunnossapidosta. Pääpaino (80%) tehtävässä on selkeästi huollon puolen organisoinnissa. Raportoit yksikön päällikölle.

Odotamme sinulta
kiinteistöhuollon kokemusta ja kokemusta vastaavista tai muista työnjohdollisista tehtävistä. Olet rautainen asiakaspalvelun taitaja ja sinulta löytyy alalle sopiva tekninen tai kaupallinen koulutustausta. Lisäksi sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet erittäin asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Sinulla on loistavat organisointitaidot ja kykenet hallitsemaan isoja kokonaisuuksia myös kiireen keskellä, muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Esimiehenä olet tasapuolinen, motivoiva, innostava mutta jämäkkä. Nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolista asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme
monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myös omaa osaamistasi. Mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa ja kehittyvässä paikallisessa yrityksessä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Oletko valmis käärimään hihat ja ottamaan haasteen vastaan?

Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesta, kuitenkin viimeistään 16.10.2018 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla "Palvelupäällikkö".

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Johanna Majakangas, 050 4873 577.