(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ keskustoimistoon Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto.

PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina,varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.

Haemme PAMin järjestö- ja aluetoiminnan osastolle

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Palvelupäällikkö johtaa liiton palveluyksikköä ja vastaa jäsenpalvelun koordinoinnista sekä niihin liittyvien prosessien kehittämisestä. Hän myös osallistuu jäsentietojärjestelmien kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja, jäsentietojärjestelmien ja jäsenyysprosessien tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK- tai opistotaso).

Eduksi katsotaan tietojärjestelmien pääkäyttäjäkokemus sekä kokemus Lyyti–jäsentietojärjestelmästä ja muista tietokantaohjelmista myös sähköisten jäsenpalvelujen kehittämiskokemus ja englannin sekä ruotsin kielen taito edistävät tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja itsenäisen mahdollisuuden liiton palveluprosessien kehittämiseen muiden toimijoiden kanssa mukavassa työyhteisössä.

Tehtävä on vakinainen ja alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus ja mahdollinen palkkatoivomus 25.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Erja Uosukainen p. 050 548 1526 ja järjestöjohtaja Niina Koivuniemi p. 050 5922 493.