(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö - Jyväskylä
Jyväskylän Työterveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Jyväskylän Työterveys on terveyden ja työn asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia työterveys- ja työhyvinvointipalveluita asiakasyrityksille ja -yhteisöille. Jyväskylän Työterveys ei toiminnallaan tavoittele voittoa, vaan tuotamme kustannuksiltaan kohtuullista ja laadultaan tasokasta työterveyshuoltoa. Toiminnasta vastaa jäsenyrityksistä valittu hallitus. Tuotamme palveluja muillekin kuin yhdistyksen jäsenyrityksille. Tällä hetkellä tuotamme työterveyspalveluja n. 200:lle eri yritykselle, joissa henkilöstöä on yhteensä n. 3000.Jyväskylän Työterveys Ry on perustettu vuonna 1947 ja olemme maan vanhin jäsenyritysten yhteinen työterveysasema. Kuulumme Suomen Työterveys Ry:n. Vuoden 2018 alusta lähtien liiketoimintaa hoitaa yhdistyksen kokonaan omistama Jyväskylän Työterveys Oy. Lue lisää osoitteesta http://www.jyvaskylantyoterveys.fi/. Etsimme nyt Jyväskylän Työterveydelle palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja työsuhde tullaan solmimaan suoraan Jyväskylän Työterveyden kanssa. Toivottu aloitus tehtävässä on marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on myynnin ja markkinoinnin asiantuntija tai sellaiseksi tähtäävä. Toimenkuvaan kuuluvat erilaiset markkinointiin liittyvät tehtävät, kuten sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä somen hallinta. Työ pitää sisällään myös myyntiin liittyviä tehtäviä, kuten uusasiakashankintaa. Asiakassopimusten hallinta ja koordinointi kuuluvat myös valitun henkilön toimenkuvaan. Lisäksi vastuullasi ovat laskutuksen tehtävät sekä tarvittaessa vastaanottohenkilön tuuraus (loma-aikoina). Joukkoomme sopii avoin ja sosiaalinen persoona. Tulet osaksi tiivistä työyhteisöä, joten toivomme sinun olevan joustava ja sopeutuvainen sekä avoin uusia työtehtäviä kohtaan. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen (KTM, tradenomi, merkonomi). Pystyt tarvittaessa työskentelemään suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä. Olet markkinointi- ja myyntihenkinen sekä ennen kaikkea innokas ja motivoitunut uusia asioita kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Tämän lisäksi valitulla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet kehittää yrityksen markkinointia kokonaisuudessaan. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään jo kerryttämääsi osaamista sekä kehittämään asiantuntijuuttasi myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 5.9. klo 15-16, 10.9. klo 10-11 ja 13.9. klo 15-16. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi