(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, IT-tuki
STARA/Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Palvelupäällikkö, IT-tuki

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen palvelupäällikköä IT-tukitiimiin Staran hallintoon.  

Mitä teet?

Palvelupäällikkönä vastaat IT-asiakaspalvelun tuottamisesta sekä toimintojen ja palvelupyyntöjen koordinoinnista sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. IT-tukipalvelujen häiriötön toiminta vaatii jatkuvaa koordinointia. Toimit esimiehenä IT-tukitiimille ja asiantuntijana omalla tehtäväalueellasi.

Kuka olet?

Sinulla tulisi olla soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta tietotekniikka-alalta sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, kehittämishaluinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Eduksesi on, jos sinulta löytyy esimieskokemusta.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus ja selvitys terveydentilastaan. 

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi 20.1. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-01-3-19