(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Istekki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT -toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Haemme nyt Istekille

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan laajasta palvelukokonaisuudesta, johon kuuluu esimerkiksi Paikannusjärjestelmäpalvelu, Hälytystensiirtojärjestelmäpalvelu, Arkistojärjestelmäpalvelu sekä Pelastustoimen ja ensihoidon järjestelmäpalvelut.

Tehtävässä vastaat asiakkaille tuotettavien nimettyjen jatkuvien palveluiden muodostamasta kokonaisuudesta sekä siitä, että palvelut toimitetaan asiakkaille sovitun mukaisesti. Seuraat palveluiden laatua ja taloudellisten raamien toteutumista. Olet kiinnostunut toimialasta ja varmistat osaltasi sen, että Istekin tuottamat palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden istekkiläisten sekä palveluiden tuottamiseen osallistuvien kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta sovelluskehitykseen ja -ylläpitoon liittyvien palveluiden toimittamisesta ja hallinnoinnista
  • Kaupallista tai teknistä koulutustaustaa (AMK) ja aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä
  • Vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä aktiivista asiakaspalveluasennetta
  • Kykyä hallinnoida sovelluskehityksen tiekarttaa ja raportoida palveluiden tilannetta
  • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä hahmottaa ja johtaa suuriakin asiakokonaisuuksia
  • Halukkuutta ymmärtää ja selvittää asiakkaan toimintaa ja tarpeita
  • Halua kehittää organisaatiota, sen toimintaprosesseja sekä omaa osaamista
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia taitoja
  • Projektiosaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Meillä saat kattavat henkilöstöedut ja ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta tarvittaessa voimme neuvotella myös muissa toimipisteissämme työskentelystä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 24.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.