Palvelupäällikkö / ICT-erityisasiantuntija
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021
Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Työterveyslaitoksen Digi ja data -yksikkö vastaa tietotekniikkainfrastruktuurin tarjoamisesta työntekijöille ja sidosryhmille, tiedonhallinnan ja järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaiden käyttöön. 

Haemme henkilöä ICT-infra -alueen palvelupäälliköksi ja ICT-erityisasiantuntijaksi Digi ja data -yksikköön Helsinkiin tai Tampereelle.

Tehtävä on kohdennettu ICT-infra-alueelle. Vahvuuksiesi mukaan saat vastuita myös muille alueille, kuten työasemanhallinta, älypuhelimet sekä lähituki- ja elinkaaripalvelut. 

Palvelupäällikön / ICT-erityisasiantuntijan roolissa 
 • Toimit ICT-ratkaisujen palvelupäällikkönä ja ICT-erityisasiantuntijana ICT-palvelut ryhmässä. 
 • Huolehdit IT-järjestelmien toimivuudesta ja käytettävyydestä, yhdessä yksikön henkilöiden ja toimittajien kanssa.
 • Vastaat yhteistyön sujumisesta toimittajien ja alihankkijoiden kanssa sekä sisäisien asiakkaiden kanssa 
 • Osallistut ratkaisujen kehittämiseen muiden palvelupäälliköiden, IT-arkkitehtien, järjestelmäryhmien ja toimintojen omistajien kanssa
 • Huolehdit muutoshallinnan käytäntöjen toteutumisesta, luot tarvittavia vaatimusmäärittelyjä ja dokumentaatiota
 • Osallistut myös itse käytännön tekemiseen, kuten ongelmaselvityksiin, päivitysten testaamiseen ja laitemallien valintaan & testaamiseen
Työterveyslaitoksella ICT-palvelut, kuten konesalipalvelut, tietoliikenne, palomuuri ja ICT-tuki, on ulkoistettu. 

Tehtävässä edellytetään käytännönläheistä tietoteknistä osaamista ja kokemusta ICT-infrasta. Vahva sitoutuminen ja halu kehittää ICT-palveluita on edellytys tehtävässä menestymiselle. Yhteistyö tietotekniikkatoimittajien ja kumppaneiden kanssa sekä kokemus (sisäisten) IT-projektien vetämisestä on osa osaamistasi. Tietoturvan perusteiden ymmärtäminen ja kyky huomioida tietoturvan vaatimukset toteutus- ja projektityössä on tärkeää.  

Arvostamme osaamista työaseman elinkaari- ja lähitukihallinnasta.  Mahdollinen syvällisempi tietoturvan osaaminen sekä kokemus laboratorio-IT:stä ja tutkijoiden ympäristöstä ovat myös positiivinen asia. 

Työnkuva tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus jatkossa erikoistua muillekin ICT-alueille.  

Palvelupäällikkönä / ICT-Erityisasiantuntijana: 
 • Olet itseohjautuva, oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin 
 • Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot; viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa
 • Olet palveluorientoitunut ja ymmärrät käyttäjien tarpeita sekä toimit sujuvasti tekniikan edustajana myös ei-teknisten ihmisten kanssa 
 • Ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Mäkipää (mikko.makipaa@ttl.fi, p. 043 825 6348). Tiedustelut puhelimitse mieluiten torstaina 18.2.2021 kello 9–10 tai torstaina 24.2.2021 kello 15–16. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425474
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere