(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö HUS Logistiikka (180001H4)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja Erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

HUSin sairaaloiden toiminnassa keskeinen elementti on hyvin toimivat hoitotarvikkeiden materiaalivirrat. Toimivien materiaalivirtojen ytimessä ovat sairaaloiden eri osastoilla sijaitsevat täyttöpalveluvarastot. Näiden varastojen osalta HUS Logistiikka huolehtii koko tilaus- ja toimitusketjusta yhdessä asiakkaan kanssa sovitusti. Haemme

Palvelupäällikköä

johtamaan HUS Logistiikan hoitotarvikkeiden materiaalilogistiikan prosesseja HUS-alueen sairaaloissa. Tähän tärkeään ja vaativaan tehtävään kuuluu keskeisesti prosessien kehittäminen Lean-menetelmien avulla ja asiakasyhteistyöstä vastaaminen. Tiimissäsi työskentelee tällä hetkellä noin 30 henkilöä eri sairaaloissa ja toiminta on laajenemassa. Tehtävässäsi vastaat logistiikkapäällikölle.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa esimieskokemusta. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä ymmärrystä toimintaympäristön kriittisyydestä.

Eduksi tehtävän hoitamisessa on aiempi kokemus logistiikka- tai palvelualalla työskentelystä, ymmärrys sairaaloiden prosesseista ja sairaalaympäristöstä, Lean-prosessin hallinta ja käytännön kokemus prosessien johtamisesta sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sairaalalogistiikan toteuttamiseen ja kehittämiseen asiakasrajapinnassa. Valittava henkilö pääsee mukaan kehittämään logistiikkaprosessia yhdessä muun HUS Logistiikan tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.
Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 2.9.2018

Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
 
Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen, puh. 040 591 0413.