(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!Etsimme nyt puhdistuspalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme palvelupäällikköä vastaamaan asiakaskohteiden laadukkaasta palvelusta pääkaupunkiseudulla.


Asiakasyrityksemme on toiminut omalla alallaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Heidän toimipisteensä sijaitsee Helsingissä ja asiakaskohteet ovat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Asiakasyrityksemme hoitaa niin yritysten, kiinteistöjen kuin toimitilojenkin puhtaanapidon.


Palvelupäällikkönä vastuullasi on siivouspalveluiden henkilöstön ja asiakkuuksien johtaminen sekä kehittäminen. Saat avuksesi osaavan tuotantotiimin, jota ohjaat asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Työskentelet itsenäisesti annettujen raamien sisällä henkilöstön hyvinvointi huomioon ottaen. 


Toivomme uudelta palvelupäälliköltä, että olet valmentava esimies ja osaat motivoida henkilöstöäsi, sekä toimit itse kannustavana ja innostavana esimerkkinä heille.


Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn haasteellisessa ja kasvavassa yrityksessä.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460).  Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!